Sandra Pedersen

Av Iform.no oktober 19, 2010 06:00

Sandra Pedersen

Find your passion, take chanses

Navn: Sandra Pedersen
Født: 08.12.84
Bosted: Oslo
Jobb: Frisør
Sponsor: Ingen
Høyde: 1.57
Vekt: 52-60 kg
Sivilstand: Singel
Meritter: NM 2010 7.plass

Hva/ hvem fikk deg til å endre livsstil?
Hovedsak at eg såg ett bilde av meg selv når eg kom hjem fra ferie i Thailand i 2007. Så plutselig alle kiloene som var kommet på kroppen.  Da var det bare å ta ett valg og sette i gang.

Hvilken endringer gjorde du?
Første steget var faktisk å melde meg inn på ett treningssenter. Så da skjønne man hvor nivået lå.  Begynte også å lese om kosthold.  For målet har helt fra begynnelsen vært å ha en livvstils endring ikke bare det å gå ned i vekt for å bli tynn.. Det var fryktelig vanskelig med kostholde, er ett hav av tips, kurer, dietter og mange personlige meninger/erfaringer fra venninner, familie og kollegaer.  Skjønte temmelig fort at man blei å trenge hjelp..

Hadde du noen som hjalp deg med diett og treningsprogram?
Etter å ha trent i nesten to år, med i så stor progresjon som ønsket.  Fant jeg ut det var greit å bytte senter, hvor det var ett miljø for bygging. Ikke mist til ett senter dær eg ville få tettere oppfølging.  Meldte meg inn på Harald’s gym. Der begynte eg å ha Geir Borgan Paulsen som personlig trener, han satte også opp kostholdsplan til meg. Da blei det 100% fokus med stål disiplin og struktur.

Hvilken erfaringer gjorde du under denne perioden?
Erfaringene mine er at man trenger hjelp, å hvor utrolig viktig det er å trene på riktig plass.  Spesielt eg som var debutant, har jo virkelig ikke peiling.
En annen erfaring man ha fått kjent på er hvor utrolig viktig det er å gjennomføre det man har bestemt seg for, skal man trene i dag så skal man det.

Hvis du skulle fortalt og hjulpet noen til å endre livvstil enkelt uten drastiske forandringer, hva ville du foreslått?
Start enkelt ville jeg nok foreslått. Siden vi mennesker har ett mestringsbehov og bekreftelsebehov.  Start med å tren to ganger i uken, begynn å spis sunt en gang per dag.  så etter det har blitt en god vane øker man treningen til tre og tar to måltider per dag. Så fortsetter man bare å bygge på.

 

 

Hvordan reagerte familie og venner da du gikk far å skifte livsstil til å starte på diett mot en debut i bodyfitness?
Det har vært litt spesielt for dem for ingen har egentlig hatt noe forhold til den hær sporten, så har hatt mange blanede reaksjoner. ؅ virkeleig vært igjennom min del diskusjoner.
for mamma var nok det værste å ikke kunne få gi meg mat, vi vise jo så mye omsorg med mat. Venner syntes nok det blei mere kjedelig at eg plutselig ikke skulle være med på no lengre.

Hvordan ser treningsprogramet ditt ut? Har du satt det opp selv eller fått hjelp av noen?
Geir Borgan Paulsen satt opp ett treningsprogramet til meg. 

En 4-split seendes slik ut:
– Triceps/skuldre/mage
– Rygg/mage
– Biceps/bryst
– Bein/mage

Etter å ha debutert på scenen, har du noen muskelgrupper du prioritere fremover? Noen du er mer fornøyd med enn andre?
Fremover blir det full fokus på overkropp. må få den til å harmonere med beina mine. så det er bein eg e fornøyde med.

Noen negative/positive erfaringer fra konkurransediett?
Mest positive erfaringere med å gå på diett.  Så gleder meg til å begynne igjen, til å den gode, klare og reine følelsen i kroppen.  Kjenner virkelig kroppen fungerer som den skal.
Det negative må bli at plutselig så fikk man ett litt annet lyne, lunta va blitt veldig kort.

Hva er planene fremover – har du satt deg noen konkrete mål?
Planen er at eg skal stå på scena igjen til høsten 2011. Hadde eg kunna ville eg nok også vært med til våren, men da reiser eg til Bali for å utdanne meg til personlig trener.

Noe du vil nevne til slutt?
At eg e så utrolig takknemlig for at eg har funne den sporten her, for den gir meg en oppriktig lykkelighetsfølelse å holde på med den.  Unne virkelig alle å finne sin intense lidenskap..

-Find your passion, take chanses-


 

Av Iform.no oktober 19, 2010 06:00

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser