Siw-Lisbeth Grov gir jernet!

iform.no
Av iform.no oktober 21, 2010 10:39

Siw-Lisbeth Grov gir jernet!

Vi tok en prat med Siw rett før hun setter seg på flyet til Nordisk mesterskap.

I NM tok hun overall i bodyfitness, men ble ringt opp av hoveddommeren torsdag etter NM.

De hadde beklageligvis gjort en regnefeil og Solveig Wilhelms var dermed vinner av overallen. Jeg fikk et intervju med Siw dagen før hun reiste til Finland for å delta i Nordisk mesterskap!

Se vår dekning fra:
NM
NORWAY OPEN

Hvordan har ukene etter NM vært?

De to første ukene etter NM var det ok, men den siste uka har vært tøff! Jeg er jævlig sliten. Nå har jeg vært lenge på diett også! Jeg begynte dietten i slutten av juli/ begynnelsen av august.

Hva skjedde egentlig med dommerne og overallen?

Jane McCarthy ringte meg torsdag etter NM og sa hun hadde en dårlig nyhet. Da skjønte jeg det med en gang. Det hadde vært noe kluss og de hadde regnet feil på poengene da de kåret overallen. Hun beklaget så mye og jeg ble selvfølgelig veldig lei meg. Jeg hadde gjort flere intervjuer etter NM og kjent den herlige følelsen av å ta overall. Men den store skuffelsen gikk fort over. Solveig er helt nydelig og hun fortjente å vinne. Jeg unner henne alt godt. Nå synes jeg det er veldig trist at hun ikke fikk kjenne den herlige følelsen og at hun ikke fikk stå med pokalen på pallen.

Måtte du gi fra deg pokalen?

Ja. Jeg leverte pokalen til Solveig. Vi skulle egentlig trene sammen på Harald´s Gym, men så måtte jeg i et møte. Jeg fkk derfor ikke gitt henne den personlig. Men jeg håper og tror at hun ble veldig glad. Vi har pratet litt på Facebook og på SMS og jeg har gratulert henne. Vi er begge veldig slitne nå, så vi har ikke rukket å møte hverandre. Det blir gøy å se henne i Finland. Jeg håper at hun tar klassen sin og gir bånn gass.

Hva føler du nå i forhold til Nordisk?

Jeg gleder meg veldig! Jeg har litt samme følelsen som da jeg debuterte i våres. Jeg vet ikke helt hva jeg går til. Jeg konkurrerer mot de aller beste i Norden, så det tror jeg blir veldig, veldig gøy!

Hvordan har du forberedt deg denne uken?

Denne uken har jeg gått veldig lavt på maten. Jeg hadde spisedag på mandag og etter det så har jeg ligget så lavt som på 650-700 kalorier. Maten jeg spiser da er tunfisk, kylling, torsk, egg, brokkoli og tomat. Jeg trente på mandag, tirsdag og onsdag og tar fri resten av uken. Jeg har masse huskelapper overalt! På dem står det når flyet går, at jeg må huske joggebukse, farge, når innveiing er osv. Alt fra A til Å.

Hvilke forhåpninger har du?

Nei, da jeg fikk vite at jeg ikke vant overall likevel, så fikk jeg en faen i meg. Jeg ønsket å være enda bedre enn på NM, og gå ned 1-2 kg til. Jeg håper på en pallplass, men jeg er fornøyd om jeg kommer til finalen. Det er harde konkurrenter.

Fortsetter du mot GP, eller skal du ta fri?

Jeg tar fri! Kroppen er sliten. Jeg skal finjustere på fysikken og forbedre svakheter. Jeg vil bli jevnt bedre, men skal fokusere på bein, triceps og mage.

Hva jobber du med?

Jeg jobber ikke nå. Har akkurat sluttet som senter-rådgiver på Elixia. Nå søker jeg ny jobb. Enten som PT eller noe innenfor kontor. Jeg har utdannet meg innen bank.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Trening!

Men utenom trening?

Da er det familie, hundene mine og bare å kose meg. Jeg har to franske bulldog´s.

Har du tenkt på å stille i EM eller VM?

Det spørs hvordan det går i Nordisk. Hvis det går bra, så søker jeg nok om å delta i EM eller VM. Men først må jeg bevise hva jeg kan, før jeg tar det steget.

Er det noen du vil takke til slutt?

Jeg vil si tusen takk til Nina Sandvold Moe, som har hjulpet meg med trening, diett, motivasjon, og ja….rett og slett ALT! Så vil jeg takke Harald´s Gym, familien min, typen min og alle venner som har støttet meg.

Vi ønsker Siw lykke lykke lykke til!!!

iform.no
Av iform.no oktober 21, 2010 10:39

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser