Skriv for iform.no, trim.no eller slankenett.no?

Av Geir Tverdal juni 5, 2016 12:00

Skriv for iform.no, trim.no eller slankenett.no?

HAR DU EN GOD PENN? Nå har du sjansen til å nå et stort publikum.

www.iform.no | www.trim.no | www.slankenett.no er i dag blant de aller mest leste nettstedene som omhandler trening, kosthold og helse. Vi vil være engasjerende og nysgjerrighetsvekkende, fungere som en ressursbank for brukerne, og gi ny innsikt og forståelse, samt motivere leserne. Innholdet på sidene består av nyheter, bakgrunnsstoff, faktainformasjon og multimedia presentasjoner om de fleste temaer som berøres innen trening.

Vi ønsker å ha med flere på laget. Dersom du ønsker å være med å forme Norges beste sider innen våre kategorier – (Vi tar i mot alt fra artikler, reviews, debattinnlegg, kronikker, kommentarer, intervjuer mm.)

skriv-for-iform1


 

Iform.no

skriv-for-oss-2016-2


 

Trim.no

skriv-for-oss-2016-1


 

Slankenett.no

skriv-for-oss-2016-3

Av Geir Tverdal juni 5, 2016 12:00

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!