Smarte smoothiestips

Av Iform.no juli 1, 2010 09:00

Smarte smoothiestips

Smoothies i alle varianter. Denne trendy drikken fra California kan lages på mange forskjellige måter

Smoothies i alle varianter. Denne trendy drikken fra California kan lages på mange forskjellige måter, og det er bare fantasien som setter grenser for kreative blandinger og varianter.

Det er først i de siste årene at smoothies har blitt populært i Norge. Det har dukket opp flere smoothiesbarer i Sverige og noen få i Norge. Det har også kommet egne smoothiesblendere med tappekran som gjør det enda enklere å lage denne drikken.

Slik gjør du:

Smoothies kan lages på mange forskjellige måter. Det vanligste er å lage smoothies av friske eller frosne bær og frukter, sammen med yoghurt eller syrnet melk.

Hell yoghurt i blenderen og fyll på med frosne eller friske bær. Kjøres til bærene er most og serveres umiddelbart. Husk å putte yoghurt og annen væske i blenderen først slik at dette dekker knivene. Deretter har du i friske bær og isbiter eller frosne bær.

Tips 1:

Banan og yoghurt metter og gjør konsistensen tykkere. ؘnsker du derimot en tynnere konsistens, tilsetter du litt melk, isbiter eller juice.

Tips 2:

Har du godt moden frukt? Ikke kast det, men kutt det opp og frys det til bruk i smoothies.

Tips 3:

For å øke fiberinnholdet og metthetsfølelsen, kan du tilsette et par spiseskjeer linfrø eller hvetekim i smoothiesen.

Tips 4:

Tilsett et par spiseskjeer kesam eller cottage cheese dersom du ønsker mer proteiner i din smoothie.

Bruk fantasien selv, eller få inspirasjon her: 

Av Iform.no juli 1, 2010 09:00

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!