Solveig Wilhelms går for gull!

iform.no
Av iform.no oktober 22, 2010 19:07

Solveig Wilhelms går for gull!

Hun tok overall i bodyfitness, men fikk ikke vite det før uken etter konkurransen.

Solveig Wilhelms fikk dessverre ikke oppleve gleden av å stå seirende på pallen med pokalen sin under NM..

Hun tok overall i bodyfitness, men fikk ikke vite det før uken etter konkurransen. Nå er hun klar for Nordisk og jeg fikk en prat med henne!

Når reiser du til Finland?

Vi reiser klokken to i natt. Flyet går 06:40 i morgen tidlig. Vi må dra så tidlig, hvis vi skal få flyet dekket av forbundet. Bjørn Winberg ba oss om å møte klokken 04:00 i natt. Jeg får bare prøve å sove på flyplassen.

Se vår dekning fra:
NM
NORWAY OPEN

Hvordan fikk du egentlig vite at du hade vunnet overall i NM?

Jane McCarthy ringte meg og sa at de hadde gjort en regnefeil og at jeg hadde fått 6 poeng og Siw-Lisbeth Grov hadde fått 9 poeng. Det er om å gjøre å få minst poeng. Jo mindre poeng, desto høyere har dommerne satt deg. Så da var overallen min og jeg ble strålende glad. Ble sjokkert og overrasket. Hadde jo ikke forventet det! Jeg ble glad da jeg vant klassen min, og det å ta overall er bare bonus! Men jeg synes det er synd at det ble slik for Siw. Det er dumt når det skjer sånne feil. Så hadde det jo vært gøy for meg om jeg kunne fått stått med pokalen da premiene ble utdelt. Men jeg er glad likevel!

Hvordan har de siste ukene etter NM vært?

De tre siste ukene har vært knalltøffe. Det å holde oppe trening og diett er hardt. Jeg føler meg uansett godt forberedt. Jeg har kjørt 120% og tror jeg er i bedre form nå , enn på NM. Jeg er fornøyd med innsatsen min og gleder meg til scenen. Så blir det godt å slappe av og spise etter Nordisk. Det trenger kroppen nå. Man blir helt blind på seg selv, når man kjører så hardt. Sjekker formen i speilet hele tiden og lurer på om jeg har blitt bedre. Nå har jeg en god følelse og gleder meg til konkurransen er i gang.

Hvordan har du spist siste uken?

Jeg har hatt nedkarbing de siste tre dagene. Jeg spiser mindre og mindre karbohydrater for hver dag. De siste tre ukene har jeg ligget på 1200-1300 kalorier kanskje. Denne siste uken har jeg ligget under 1000 kalorier. Det er godt mulig at jeg har vært nede i så lite som 700 kalorier, men jeg regner ikke på kaloriene. Jeg kutter ned mat etter behov.

Hvilke forventninger har du?

Jeg vil selvfølgelig bli nummer en! Det er derfor man går så hardt. Konkurranse-instinktet mitt er stort og jeg vil komme så høyt opp som mulig. Det at formen har toppet seg siden NM gir jo en stor forventning i seg selv. Jeg går for gull!

Kjæresten din Thomas Christian Askeland, er en fantastisk kroppsbygger. Har han vært her på østlandet sammen med deg under forberedelsene?

Thomas har vært i Bergen. Men vi prater ofte på telefonen. Han er min største støttespiller og han har fulgt meg opp på konkurransene. Jeg ser ham senere i dag. Han skal være med til Finland. Så har Heidi Løvdahl hjulpet meg med diett også. Når det gjelder motivasjon, har Thomas vært helt rå!

Det er ikke første gang du er med i Nordisk! Hvordan gikk det i fjor?

Ja, i fjor var jeg med i Athletic Fitness og kom på 2. plass. AF var jeg med på, fordi det var frivillig for dem som ville delta i Nordisk.. Jeg stilte i NM rett før Nordisk, men det var i Bodyfitness. Da kom jeg på 7. plass og var misfornøyd. Jeg hadde jobbet så hardt, og følte at jeg ikke fikk noe igjen for det. Denne gangen føler jeg at jeg har hatt en god balanse på hele pakka. Treningen, dietten og motivasjonen har fungert veldig bra. Denne gangen føler jeg også at jeg har fått igjen for strevet. Men jeg hadde ikke det samme utgangspunktet i fjor. Nå har jeg hatt et bra utgangspunkt å jobbe ut i fra. Jeg har aldri vært så klar!

Hva skjer etter Nordisk?

Nå skal jeg ha fri sammen med Thomas. Jeg flytter sammen med ham i Bergen før jul. Vi skal samkjøre oss med livsstil og begge tar fri fra konkurranse. Vi skal finne livet og roen. Neste år blir det nok ikke noe GP. Jeg må se an på motivasjonen. Har vært på diett i fire måneder og Thomas var på diett tidligere i år.. Vi får se hvordan det går på Nordisk. Det hadde vært gøy å prøve seg på EM eller VM. Thomas vil gjerne at jeg skal prøve det! Da skal vi gjøre alt sammen mot EM og VM. Det blir mye lettere når vi ikke er på hver vår kant. Det er viktig at vi kan være et team og jobbe sammen.

Er det noen du vil takke til slutt?

Jeg må gi alt til Thomas! Så må jeg også takke Heidi Løvdahl for hjelpen jeg har fått av henne. Til slutt vil jeg takke familien min som har vært ekstremt støttende.

Vi ønsker Solveig LYKKE TIL!

Les også: Solveig Wilhelms landets råeste fitness-kropp

iform.no
Av iform.no oktober 22, 2010 19:07

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser