Soran Rashid klar for LOADED

iform.no
Av iform.no april 16, 2009 22:00

Soran Rashid klar for LOADED

Vi tok en prat med Soran før LOADED

Mer info om LOADEDCUP 2009

Soran Rashid startert våren knallhardt med å vinne sandefjord open, vi har tatt en prat med han før Loadedcup i Danmark.

Hvordan var det å vinne klassen i sandefjord open?
Det var overveldende. Det var svært gode utøvere og jeg er stolt av å ha nådd toppen. Jeg forventet topp 3 med kryssa fingre.

Hvordan gikk det på Oslo GP og Sweden GP?
Jeg må innrømme at jeg ble skuffet over resultatet på Oslo GP. Syns jeg var i veldig god form og det burde ha gjort utslag for resultatet. Jeg var riktig nok litt flat på forbedømminga, men jeg syns jeg henta meg inn igjen til finalen, da hadde dommerne allerede bestemt seg…

I Sverige presanterte jeg en mer fyldig look og da fikk jeg den plassen jeg fortjente. Fikk 2.plass etter Joel Pascua. Han er en verdig motstander og ingen skam å tape for han!!:D

Er du fornøyd med de plasseringene, noe du kunne ha gjort annerledes?
Som sagt misfornøyd med Resultatet fra Oslo, Og det eneste jeg kunne ha gjort anderledes er å trene hardere OFF season når det gjelder visse muskelgrupper på overkroppen.

Det er to konkurranser igjen denne våren, LOADEDCUP og Fredrikstad Open, begynner du å bli lei nå?
Jeg er SÅ DRITT LEI!!! At jeg kan ikke få sagt det nok. Dagene mellom konkurransene går så sinnsykt sakte og alt er så tungt. Jeg føler det som om jeg tråkker i evighetens sirkel… Men når alt er over så angrer man ikke på at man gjenomførte:-) Alt som ikke tar livet av deg gjør deg sterkere.

Hvordan tror du det går i Danmark?
Hvis du ser på deltager lista i -100kgs klassen så finner du ganske mange gode byggere. Så her må jeg si meg fornøyd med å komme til finalen.

Det var en del biff i den klassen ja, hva med Fredrikstad
Hmmm…..Må vel gå for seier…..;)

Hva har vært tøffest når det gjelder forberedelsene?
Dietten! Har et helt nytt opplegg, der jeg har kjørt 93 dager diett med begrensede spisedager. Det har vært ille, for jeg er matvrak DELUXE.

Hva er resultatet av det nye opplegget? Lært noe nytt?
Ja, jeg forbrenningen har vært bedre, jeg har hatt mer energi og bedre vedlikehold av muskelmasse. Sist jeg stilte var i NM 2007, da jeg kom på 3.plass i classic og veide 84,7. I dag veier jeg 99,7!

Hva er det som motiverer deg til å holde på med dette??
Det er gøy å trene. For å holde nivået, må man hele tiden sette seg nye mål. Uten mål går det så som så. Med mål vet du at du må nå det du har satt som mål. Da regjerer begjæret og det du vil oppnå.

Hva er planen etter Fredrikstad open?
Etter Fredrikstad blir det først ei rolig uke. Så blir to ENDA ROLIGERE uker. Blir to uker i Thailand hvor jeg skal gjøre minst mulig og lade opp batteriene 100%. Så blir det vel å komme hjem for å bygge enda mer muskler. MEN vi sees igjen til Våren (2010) +100kgs klassen…;)

WATCH OUT Kim! Neste gang står vi på scenen sammen 😀

Noe du vil nevne til slutt?
Jeg vil selvfølgelig takke Kim Torgersen for oppfølging og terrorisering i snart 5 måneder. Blir deilig å slippe å rapportere vekta hver 4. dag…he he

Vil også takke Jostein Ødegaarden for all hjelp(massasje & PT timer)!! Dette er en mann med mye kunnskap. Jeg har hatt stort utbytte av å ta PT timer. Og ikke minst massasje som gjør at musklene slapper av og klarer å ta imot næring og restiture seg raskere. Det er sånne små ting som gjør at man klarer å bygge 0,5-1kg muskler mer – enn en som ikke gjør de små tingene.

Uten HELSEKOSTBOLAGET på Svinesund hadde det heller ikke vært muilg å komme på topp! De har full sponset meg det siste året JEG er SUPER FORNØYD med produktene og Servicen de gir. Kvalitet fremfor kvantitet. Kan være det som skiller mellom 1. og 2.plassen.

Til slutt Takk til Martin engstrøm som har hatt åpne dører på Toppform, SKIKKLIG bygger gym hvor man får guts og inspirasjon til HARDE og vellykkede treings økter:-D

Og takk til Yvonne Skjellin som har måtte finne seg i det sure trynet mitt siden 15. desember…. Jeg er en gretten gubbe når jeg er på diett!! Og alle dere andre som føler dere har lidd. Men jeg skal snart feites opp igjen, da skal dere se at smilet kommer tilbake:-)

iform.no
Av iform.no april 16, 2009 22:00

Kommentarer