Stavanger Open 2009

iform.no
Av iform.no september 6, 2009 13:53

Stavanger Open 2009

Til helgen arrangeres Stavanger open i Sandnes Kulturhus, og over 600 tilskuere er ventet.

På lørdag er det klart for høstens første konkurranse, Stavanger Open. En av ildsjelene bak er ikke ukjente Andre Thesen som vant NM i Classic bodybuilding, pluss fikk en bra 2 plass på Nordisk i fjor.

Hvor mange ganger har du vært med å arrangere Stavanger Open?
Det andre gang vi her på city gym arrangerer dette stevnet, første gang var i 2007

Hvordan er det å arrangere en slik konkurranse? Ligger det mye arbeid bak?
Synes jo det er veldig kjekt og spennende med å arrangere Stavanger Open, men det er selvføgelig ganske mye arbeid, spesielt de siste par ukene blir det litt hektisk!

Hvorfor skal folk komme å se på konkurransen Andre, hva kan de forvente seg å se?
De som har lyst se flere av landets beste utøvere i kamp mot våre lokale profiler bør ta turen innom på Sandnes Kulturhus på lørdag, høydepunktet for mange blir jo Stefan Havlik, tidligere IFBB verdensmester fra Slovakia som stiller i tungvekts klassen!
Mange mener jo han tar rent bord her, men han har «bare» Stavanger Open som en del av oppkjøringen fram mot VM som går om ei god stund, så hvis våre gutter med Meter`n, Corneliussen og andre i spissen stiller i topp shape, så tror jeg absolutt de kan ha en fair sjans mot han!

Uansett så er vi veldig heldig som får besøk av en slik klasse bygger, så de som har drømmer og ambisjoner ut over landets grenser så må det jo være perfekt å stå på scenen med en slik kapasitet!


Stemmer det at forbedømmingen er tatt bort?
Vi valgte å ta bort forbedømmingen pga de siste år har det vist seg at det ikke har vært mer deltakere enn det må være for å fylle en finale klasse og da ser jeg ingen grunn til å gjennomføre forbedømming da den kun fungerer som en kvalifisering til finalen. Er det f.eks 8 mann i en bygge klasse, så synes vi det er greit at alle får kjørt friprogrammet sitt i steden for å sende to av de hjem etter forbedømming.På den måten så får alle ta del i finaleshowet, det er jo tross alt dette de har trent og gått på diett for hele sommeren!!Men i bodyfitness kjører vi vanlig opplegg med 3 runder der kun 6 stk står igjen i siste runde.

Når begynner showet, hvor skal folk dra for å få det med seg?
Finale showet starter kl 16.00 med et profesjonelt danseshow utført av tidligere deltakere fra TV Norges dansefeber, dette går av stabelen i flotte lokaler på Sandnes Kulturhus.

Er det mange utøvere som stiller i år?
Over 50 stk har meldt sin ankomst, noe vi er fornøyd med!

Hvor får man tak i billetter?
Forhåndsbilletter fås kjøpt på billettservice.no eller ved inngang

Hva skjer med deg framover nå da, trener du like bra som før?
Jeg trener for fullt, har holdt meg skadefri og spiser bra, så jeg ser absolutt lyst på tilværelsen;-.)

Når ser vi deg på scenen neste gang?
Jeg satser alt på vårstevnene og har da EM som mitt store mål!

Noe du vil nevene til slutt?
Jeg vil til slutt oppfordre alle til å støtte opp om dette arrangmentet,NM og Nordisk nå i høst!Uten skikkelig publikumstøtte så blir stevnene redusert, og er det en ting vi utøvere setter stor pris på så er det fullt trøkk i salen!

GOD FORNØYELSE!!

Kroppsbygging er kunst Marius Graatrud, som så kjært er kalt meteren, er nå klar for høstens konkurranser. iform.no fikk et intervju med muskelbunten.

Team 24fitness klar for konkurranse-høst

Frank Vallée – Sterkt comeback!

Han vant gull i NM i fjor. Nå har han åpnet butikk på Majorstuen. Amir er en super-mann med mye jern i ilden og i høst ser du ham på scenen!


Stavanger Open 2007


Video fra City Gym Sandnes


iform.no
Av iform.no september 6, 2009 13:53

Kommentarer