STYRKELØFT: Marte Elverum er best i Europa

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal mai 12, 2016 15:22

STYRKELØFT: Marte Elverum er best i Europa

Marte Elverum ble EUROPAMESTER i styrkeløft??

marte3

Hun løftet 230kg i knebøy (gull), 127,5kg i benkpress (bronse) og 235kg i markløft (gull). I markløft satte Elverum også europarekord.

Det var en veldig emosjonell dag. Jeg følte meg veldig dårlig og åpnet 15 kilo under det jeg skulle åpne i knebøy. Men så fikk jeg det til å stemme i markløft og det reddet dagen min. Dette gullet smaker ekstremt godt og jeg kan ikke beskrive hvordan jeg har det nå, sier Elverum.

marte2

Foto: Norges Styrkeløft Forbund

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal mai 12, 2016 15:22

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser