Suksess gjennom hele 2016

iform.no
Av iform.no februar 4, 2016 14:16

Suksess gjennom hele 2016

Januar er over, og Februar har såvidt begynt. Nyttårsforsettene med treningsmål som mange hadde i begynnelsen av Januar kan kanskje ha dabbet av for noen. Men det er nå man bør gi seg selv ekstra motivasjon for å fortsette å pushe seg videre gjennom de neste par ukene, for det er nå den første bølgen av entusiasme er borte og vanedannelsen begynner å ta form. Selv om man stadig hører nye utgaver av mytene om umiddelbare resultater fra raske slankepiller, dietter, og spesifike treningsplaner er vanebygning det som virkelig er hjørnesteinen som må på plass. Spesielt når man beveger seg fra nyttårsforsetter kan det være ekstremt frustrerende å ikke se de umiddelbare virkningene man var ledet til å forvente, og det er lett å falle av hesten, hvertfall når det er så mange fristelser der ute i verden. Her er noen tips og triks til å hjelpe deg å holde deg bestemt og målrettet til å møte dine mål for samtlige av dagene i året.

Det første man bør være klar over for å gi seg selv en hjelpende hånd på veien mot suksé er å gjøre seg krystalklare og definerte mål. Enten du ønsker å ta av deg 10-15 kilo, øke antal repetisjoner eller maks vekt du tar i styrke, eller du sikter på å kunne fullføre et maraton: skriv ned målene dine og heng de opp et sted du ser hver dag. Videre er det fornuftig å lage en langsiktig aktivitets plan for hvordan du skal oppnå disse målene. Selvfølgelig, det er veldig lurt å gi deg selv ekstra motivasjon med å skape kortsiktige “steg for steg” mål slik at man virkelig kan føle en mestringsfølelse, at man merker og ser de fremskrittene man tar når man gjør det! For hver hake man kan sette ved ett eller to av de stegene du har skrevet opp, er det lov å feire sin suksé.

De samme tipsene som kan sørge for å transformere treningsrutinene dine til en suksess oppskrift kan også hjelpe deg å realisere andre livsmålsettninger, for eksempel hva angår karriere. Når det kommer til suksess er dette bundet til hva man anser som idealer, og store sifre i kontoen og karriere progresjon er en del av dette. Det er selvfølgelig en mulighet, med mye hell, for at ens egen personlige finans blir transformert over natten, gjennom et mangfold av online spill som for eksempel er gjort tilgjengelig gjennom Bingonett sin side. Normalt sett er det derimot en sikrere vei å gå for å oppnå økt egenkapital, nemlig å ha et målrettet blikk mot karriere forfremmende steg gjennom hard arbeid.

Mens erfaring og ferdigheter selvfølgelig spiller store roller når det kommer til å bevege deg fremover i karrieren, er fokus og målrettet arbeid nøkkelen til å virkelig ta stegene som løfter deg frem. Det er viktig at du holder deg oppdatert med gjevne mellomrom på nye muligheter som kanskje er tilgjengelige, og det å sette opp ett jobbsøk der du kan lage en spesifik CV som forteller om styrkene dine. Her kan de verdiene du skaper og bygger opp gjennom trening kan gjøre en forskjell. Selv på personlig plan viser du langsiktig tenkning, rutine, målbeviste valg, og vilje. Disse egenskapene kan være det som skiller deg fra mengden.

Om målene du ønsker å oppnå gjennom 2016 er å komme i god form, forbedre den finansielle situasjonen din, eller noe helt annet, nøkkelen er hva du lærer på trening: vær målbevist og konsekvent. Sett opp små mål som bygger mot det langsiktige, hold deg til planen og hold deg motivert gjennom positive tilbakemelding til degselv. Mestring og suksé kommer gjennom vilje, plan, og gjennomføring – akkurat som på treningsenteret.

iform.no
Av iform.no februar 4, 2016 14:16

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser