Tea Havstein Eriksen proff-debut

iform.no
Av iform.no september 10, 2011 13:12

Tea Havstein Eriksen proff-debut

Tea Havstein Eriksen debuterte som proff på Tournament of Champions Pro Figure.

Tea Havstein Eriksen debuterte som proff på Tournament of Champions Pro Figure.

Her forteller Tea hvordan det gikk

Jeg må innrømme at jeg hadde en dårlig feeling etter forbedømminga, følte meg rett og slett i dååårlig form der jeg stod, og kan med hånden på hjertet si at jeg forventa en plass blandt de tre dårligste..

Men hva skjer i finalen….

jeg ble dratt ut som nr 1 på andre sammenlikning!! Trodde hun sa feil navn, så ble stående litt før det gikk opp for meg, hehe. Tror B fanga reaksjonen min på film 😉 Og så ender jeg opp med å «slå» 11 andre proffjenter, i min første konkurranse, jeg er sååå glad!! Og, jeg var den beste av de utenlandske jentene, dvs de som ikke er fra USA =)

ME HAPPY CHICK! Og, ja, det var hardheten, skulle kommet inn hardere, og ikke hørt på alle derute som mente jeg måtte softes 😉

SÅ: Stay tuned, `cause I`LL BE BACK!

LES OGSÅ: Tea Havstein Eriksen tok sølv i EM!

LES OGSÅ: Intervju med Tea

iform.no
Av iform.no september 10, 2011 13:12

Kommentarer