Team 24fitness klar for konkurranse-høst

iform.no
Av iform.no september 18, 2009 16:00

Team 24fitness klar for konkurranse-høst

iform.no tok en prat med Tommi Thorvildsen, Ali Tabra, Omid Samady og Tore Folkestad.

Jeg dro på 24fitness og snakket med noen av gutta som forbereder seg til høstens konkurranser.

Jeg tok en prat med Tommi Thorvildsen, Ali Tabra, Omid Samady og Tore Folkestad.

Gutta hadde akkurat trent ferdig og satt i skinnsofaen for å svare på spørsmål.

Tore Folkestad var i super form og satt ved siden av meg i sofaen med striper over det hele. Hva veide du i forrige konkurranse i våres?

På Innveiingen i vår veide jeg 95,6. Jeg veier det samme i år, men formen er bedre. Ali har hjulpet meg og jeg føler at dette har vært bra. Det som jeg har prioritert er å fokusere på svakhetene mine. Det har da vært innside lår, biceps og bredde rygg. Jeg er altså ikke tyngre, men bedre. Jeg har sammen med Ali brukt ca 3 måneder på disse forberedelsene og har fått bra fremgang på kort tid. Ali er en flink trener og er svært kunnskapsrik. Tommi må også få takk. Tommi sjekker fettprosenten hver uke og måler og veier. Han justerer dietten og har kontroll på at vi er i rute. Tommi hjelper oss også med posering. Det handler om å vise frem kroppen best mulig.

Ali skal også konkurrere, men først i NM. På Stavanger Open er han coach. Han jobber som personlig trener i 24 og hjelper til som coach for teamet og noen av dem som stiller.

Hva er målet Ali?

Nordisk er målet og klassen jeg stiller i er hard. På innveien i fjor veide jeg inn på 79.9. Da stilte jeg i -80. I år stiller jeg i -90. I år kommer jeg nok ti å veie ca 82-83kg. Nå veier jeg 85kg.

Tommi, skal du også følge dem som stiller til Stavanger?

Ja, jeg skal være backstage og hjelpe til både i Stavanger, på NM, men ikke i Nordisk. Her har vi et norsk team som skal hjelpe utøverne. Jeg skulle gjerne vært der under Nordisk, men stiller selv 18. oktober i Roma. Altså dagen etter Nordisk. Jeg stiler i UPBF (United Professional Bodybuilding & Fitness Competitors), Battle of Giants Tour Roma.

Hvordan går butikken med alle disse ballene i luften?

Jeg har nå solgt meg ut av Olympiaspirit og jobber nesten hver dag på 24fitness. Kosttilskudd selger vi her på gymmet nå, til de beste prisene. Her får du også gratis kost- og treningstips. Jeg har en ny hjemmeside også. Her får du skreddersydde dietter. Sjekk ut www.tomminutrition.com.

Hvordan klarer du å ha så mange jern i ilden?

Det å stille og jobbe samtidig er hardt, men det er dette jeg kan og har holdt på med. Jeg synes det er en fin kombinasjon å drive proff kroppsbygging og samtidig drive treningsenter. De som stiller må jo ha en jobb. Jeg har allerede levd ut å bare drive med kroppsbygging. Mange har det som mål, men det er ekstremt hardt. Man må være super seriøst for å klare det. Det er kanskje de 10-20 beste i verden som kun kan leve av kroppsbygging. Og likevel er det bare for en periode.

For første gang i livet skal Omid stille. Hvordan havnet du oppi dette Omid?

Jeg har trent seriøst og hadde bra fremgang, så ble jeg mer og mer interessert. Her på gymmet ble jeg kjent med Tommi som ga meg kost- og treningstips. Nå skal jeg stille i -70. Jeg vil takke Tommi. Alt dette gjorde at jeg fikk lyst til å stille. Jeg så NM i fjor for første gang. Ali deriblant imponerte meg. Jeg ble også kjent med ham og vi snakket mye sammen. Så begynte han å coache meg. Han hjelper meg mot NM i år. Ali er flink og ser fort svakheter. Han motiverer til jobbe med dem. Jeg tror det er svært viktig å se svakheter og jeg er veldig fornøyd med hjelpen. Tommi har drevet med formsjekk, kostveiledning osv. Jeg har ikke hoppet over noen treningsdager og har gjort mitt beste. Dette er veldig spennende. Det å være på scenen og vise frem det som man har jobbet med. Det blir gøy. Så ønsker jeg å gi et bra show. Ali skal hjelpe med posering her. Han hjelper da også til med valg av musikk osv. Friposeringen vant Ali på Sørlandsmesterskapet i fjor og han hjelper både Tore og meg med posering.

Omid har gått ned over 20 kg siden diettstart. Han veide 93 og veier nå 72.

Helt til slutt kom Keywan Nabii, som også er med i høst. Det var ingen tvil om at formen var i særklasse.

Dette blir spennende for oss alle og vi ønsker Team 24fitness LYKKE TIL!

Konkurransene som står for tur er:

iform.no
Av iform.no september 18, 2009 16:00

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser