Thomas Lorier Steen (WEB-TV)

Av Iform.no september 21, 2011 06:00

Thomas Lorier Steen (WEB-TV)

Thomas debuterer i -100 kg på Stavanger Open nå på lørdag. Vårt filmteam ble med han på ei treningsøkt.

Thomas debuterer i -100 kg på Stavanger Open nå på lørdag.

Vårt filmteam ble med han på ei treningsøkt.

Alder: 27 år
Bosted: Vestfossen, ؘvre Eiker nær Drammen
Arbeide: Avd.Leder/ PT/ Kostholdsveileder/Treningsinstruktør
Høyde: 187 cm
Sivilstatus: Lykkelig samboer

Vekt-Off-season: 108 kg
Vekt-Konkurranse:  Gjenstår å se 🙂 Rundt 96-97 kg tenker jeg

Meritter: Overlevd 🙂

Fortell litt om deg selv:

– Hmmm…Sta, målrettet, blid optimistisk, rettferdig. litt dårig selvbilde, men bra selvtillit. Det dårlige selvbilde kommer nok av det å være noe av en perfeksjonist, hvor kun det beste er bra nok, og det er noe jeg bruker mye til å alltid forbedre meg i denne sporten.
Lett omgjengelig.

Jeg er en person som liker å konstant utfordre meg selv. sinnsykt konkuranse innstilt, men det er ikke så nøye når jeg vinner for jeg vet det kommer 😉 Jeg kan vel til tider også være rake motsetningen av alt det jeg nettopp har fortsalt, men det er når jeg er sulten hehe.

Veeeeldig glad i mat, men smågodt er min svakhet. Den blir gjemt bort de dagene jeg ikke har lov til å spise det:-) Det blir som regel gjort av min mest fantastisk vakre samboer som er min største og beste ressurs i alt som livet angår. Sikkert mer å utdype men det er jo ingen biografi vi holder på med her 🙂

Surfer du mye på nettet? Hvilken websider bruker du mest tid på?

– Blir litt surfing, men det er ikke så fryktelig mye. Har vel en fast rutine man er innom om dagen. Som Innom mailen en tur, så facebook må en prøve en gang om dagen, iform blir jo selvølgelig sett gjennom og treningforum blir blir det tatt en tur innom.
Blir litt jobbing med å legge ut litt passende artikler på Progym Drammen facebook side som kan hjelpe medlemmer med treningrelaterte spørsmål. Rett og slett holde den litt oppdatert om trening og kosthold.

Hva synes du om iform.no?

– Fantastisk treningside. Innom hverfall en gang om dagen. Låner mye artikler herfra 🙂

Hva er din målsetning?

– Nå for dagen er det å bli lagt merke til. Neste gang skal jeg vinne NM, deretter Nordisk. Så plassere meg bra i VM.

Når begynte du å trene?

– 13 år var når Brodern tok meg med til et skikkelig treningsverkstded, så ble jeg bitt av bassillen med en gang , men har jo vært mye av og på gjennom tennårene. Men da begynte det hvertfall. Seriøst med kosthold og full fokus har på gått siden jeg var 23-24 år

Hva er det som driver deg?

– ؘnske om å kunne få utnytte potensialet mitt i noe-

Hvilken muskelgruppe er du mest fornøyd med?

– Aner ikke. Ser på det hele som en enhet. Men hvis jeg må si noe så forandrer det seg konstant 🙂

Hva synes du er din beste prestasjon?

– Måten jeg har taklet livet mitt på 🙂

Er det noen personer som har betydd ekstra mye for deg og karrieren din?

– Min elskede samboer, min store bror, og det fantastiske treningmiljøet ved ProGym Drammen, som jeg med hånda på hjerte kan må være en av det aller beste i landet.

Har du noen tips til en nybegynner?

– Vær tålmodig.

Hva er dine mål og ambisjoner?

Innen trening så er det å kunne utvikle en feilfri symmetri kompinert med størrelse. være det råeste norsk kroppsbygger scene har sett 🙂 Men med tiden.

Hva er fordelene og bakdelene med denne sporten synes du?

– Fordelen er¨å leve sunt og godt hele året rundt og får muligheten til å utfordre seg selv hele tiden og får sett hva som bor i en både fysisk og psykisk. Fordelene er uendelig.

Bakdelen er ryktet som man får når man er større og anderledes enn normen i Norge. man må nesten sitte i dette landet og unnskylde seg for å sitte og spise sundt og holde seg i god form. Det er noe rart med deg hvis du ikke vil ha pizza og kebab annehver dag og ikke gjøre annet enn å sitte og klø deg i navelen etter jobb og se på tv

Hvordan ser en helt vanlig dag ut for deg? Våkne, kysse min elskede god morgen.

– Spise frokost.
– Se litt på tv.
– Dra til ProGym Drammen
– spise litt litt
– trene
– Så jobbe litt bak kulissene på gymmet så etter pr timer jobbing så åpner jeg resepsjon til gymmet. da jobber jeg til kl 2100.
– deretter er det hjem til min vakre samboer og tilbringe noen godt etterlengtede timer med henne. til vi legger oss for kvelden etter kveldsmaten. Og kanskje et episode eller to med en eller annen sitcom serie 🙂

Fortell oss litt om treningsprogrammet ditt!.

– Jeg kjører en fem-split. Men utenom det så er det ikke så mye og fortelle. Jeg forandrer på øvelser og passer på og sjokkere musklene konstant. Jeg kjører veldig på «feeling»  . bruker mye hodet og føleslen i kroppen til bestemme hva jeg trener.
Men har alltid bryst, rygg ,ben armer og skuldre på hver sin dag. Om det ikke er ting skal trenes to gangeri uken da.

Fortell oss litt hvordan en Bodybuilder spiser:

– Jeg spiser Hele tiden, hele døgnet. Men alltid ren mat. Har selvfølgelig tider som jeg spiser «dritt» jeg og men jeg spiser såpass bra hele året rundt så jeg tillater meg nattspising og ute spising og mellomåltider når det måtte passe meg.

Har du selv satt opp dietten eller har du fått noen hjelp til det?

– Dietten til konkuransen har jeg fått litt hjelp med. Siste biten er greit å rådføre seg med mer erfarne mennesker. Men hvordan jeg spiser året ellers kommer av meg.

Bruker du noen kosttilskudd, kan du fortelle oss hvilke?

– Protein tillskudd. Maltodextrin, ZMA, Omega 3 og et fantastisk antioksidant produkt fra Soyou.no

Har du noen tips for å få fart på forbrenningen?

– SPIS ORDENTLIG MAT – Slutt og let etter snarveier og gjør jobben.

Beskriv deg selv med fem ord.

– Målrettet, løsningorientert, rettferdig, livsnyter, takknemlig.

iForm.no | WEB-TV

METERN eksklusiv (WEB-TV)

Amir Riazifard (WEB-TV) Therese Mæhle-Svensen (WEB-TV) Soran Rashid (WEB-TV)
Ida (26) er jernkvinne og jusstudent (WEB-TV) METERN OG LINDH (WEB-TV) Vårens BYGGER-PAR (WEB-TV)
Verdens beste fitness-kropp (web-tv) Siw-Lisbeth Grov Jørgen Corneliussen (WEB-TV)

Av Iform.no september 21, 2011 06:00

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser