Treningssenter oversikt

iform.no
Av iform.no august 30, 2009 09:00

Treningssenter oversikt

Her finner du en oversikt over alle treningssenter i Norge

AkershusAust-AgderBuskerudFinnmarkHedmarkHordalandMøre og RomsdalNord-TrøndelagNordlandOpplandRogaland Sogn og FjordaneSør-TrøndelagTelemark TromsVest-AgderVestfoldØstfold

( Vet du om et treningssenter som IKKE finnes på listen? Send oss info ved å klikke her – HUSK Fylke, webside, mm!! )

Oslo

24fitness
24fitness er et treningssenter for alle nivåer, uansett om du er nybegynner, viderekommende eller konkurrerer i fitness eller kroppsbygging.
Som medlem vil du kunne få kost og trenings hjelp av:
Tommi Thorvildsen, han er sertifisert personlig trener og sertifisert kostholdsekpert med bakgrunn i USA -profesjonell atlet med over 18 års erfaring i bransjen.

Som medlem får du nøkkelkort som gir deg muligheten til å trene fra : 06:00- 24:00. 365 dager i året.

24fitness selger kosttilskudd til superpris:
Merker som: Proteinfabrikken, myo, optimum, udo choice, etc.

Condis Stovner
Lekkert treningssenter med et godt utvalg av apparater. Rune Sørlie er en av innhaverne som har en sterk merittliste som kroppsbygger. ( http://fitnesservice.wordpress.com/personlig-trening/)

Galaxy treningssenter
Galaxy skal være ett «opplevelsessenter» hva gjelder trening. Vi tenker mest mulige variabler innenfor styrke, kodisjon, forbrening, og rehabilitering, men tenker samtidig «fornøyelsespark»

Golds Gym
Med 3000 m2 eksklusivt og komplett senter (åpnet 15/10-08) midt i sentrum (gamle Aftenposten)

Verdens største treningssenterkjede har etablert seg i Norge og Sverige. Foreløpig er Gold?s Gym på Lillestrøm og i Oslo sentrum, men planene for etablering en rekke steder i Norge er klare. I Sverige har 5 sentre åpnet og flere er under planlegging. Gold?s Gym Akersgata inneholder det fremste og nyeste av treningsutstyr og tilbyr 2 alternative medlemskap: Standard medlemskap og VIP-medlemskap. I tillegg tilbyr Gold?s Gym Akersgata PT, Fysioterapi, Ernæringsveiledning, Akupunktur og Fotsoneterapi Mer info her

Avancia Sport center Holmlia

Avancia er i ferd med å bli en kjede av treningssentre med en litt annen profil enn de «store». Vi ønsker å være et sted hvor folk føler seg hjemme, har en sosial tilhørighet, hvor, får god hjelp til trening, bli i bedre form, kanskje gå ned i vekt, kort og godt få en bedre livskvalitet. Vi har alle treningstilbud som de «store» har, bare bedre…..

Skullerud Sport Senter
Skullerud Sport Senter er et av de største treningssentrene i landet, tilbyr mye innenfor trening og helse.

Arca Aktivitet og Helse AS.
Vi jobber mot bedriftsmarkedet i Oslo og omegn.

PULS BJERKE
Vi er et litt annerledes treningssenter som skiller seg ut med en veldig flott beliggenhet og hyggelig og rolig atmosfære, og absoluttt ingen «show-off» kultur som det er på litt for mange av treningssentrene i Oslo.

Oxigeno
Oxigeno setter fokus på din trening og velvære, og er et godt utprøvd treningskonsept som ble etablert via vårt senter i Spania. Teamet bak Oxigeno har lang erfaring i treningsbransjen, og vil gjennkjennes for sin høye kompetanse innen trening, velvære og service.

Mudo Instituttet
Taekwondo-trening for barn, ungdom og voksne på mange forskjellige steder i Norge. Nettsidene har nyheter, timeplaner og nyttige treningstips.

Aktin trening
Tilbyr veiledning og rådgivning innen trening og kosthold til alt fra små/mellomstore bedrifter til idrettslag.

Elixia
Treningskjede med sentre rundt om i Norge (het tidligere Frisk).

Nautilus Gym & Bad Norge
Internasjonal treningskjede, sentrene har også svømmebasseng.

Puls Treningssenter
Kjeden har flere treningssentre rundt om i sør-Norge.

ActPilates
Tilbyr personlig trening og instruktør trening innen Pilates-metoden.
Furuset sportssenter
Helsestudio og treningssenter i Oslo.

Harald’s Gym: Kroppsbyggerklubb
Treningssted for kroppsbyggere sentralt i Oslo.

Kick Kampsportsenter AS
Presenterer kampsport som tilpasses den individuelle kunde med hensyn til intensitet, vanskelighetsgrad og ferdighetsnivå.

Oslo Trimsenter
Informasjon om helsestudioet, svømmehallen, massasjetilbudet og prisene de fører.

Partner Sol og Treningsstudio
Velutrustet gym med mosjonssykler, tredemølle og steppmaskiner. Kurs i kick- og thaiboksing.

Pilates Room
Tilbyr en eksklusiv treningsform hvor opp til fire kunder blir fulgt opp av en instruktør.

Pilates Studio
Et mindre treningsstudio i Oslo, som tilbyr «Pilates-metoden» i små gruppeklasser og personlig trening.

Sandaker Treningssenter
Topp utstyrt helsestudio i Oslo.

Sangrok

Gir undervisning i taekwondo, hapkido, taiji og kickboksing.

Skanetix
Skanetix er en kombinasjon mellom oppstramming, holdningsøvelser, pusteteknikk og smidighetstrening og kan utøves på sentre over det ganske land. Du finner en oversikt og nyttig informasjon på nettsidene.

Sport & Mosjon
Alt innen moderne treningsutstyr og mosjonsaktiviteter.

Sports Club Økern
Treningssenter i Oslo.

Studio Soma
Grunnidé om å kunne tilby fysisk, psykisk og sosial velvære på ett og samme sted. Tilbyr yoga, magedans og personlig trening.

Trim Tram
Treningssenter som tilbyr kondisjons- og styrketrening, treningsprogrammer, stor treningssal, solarium, massasje, badstu m.m.

urbanX
Tilbyr et vidt spekter av tradisjonelle og nytenkende produkter.

White Cloud Studio
Anvender gyrotonic som er et treningsystem som er spesielt utviklet på grunnlag av prinsipper fra gymnastikk, svømming, ballett og yoga.

Myrens Sportssenter
Myrens Sportssenter blir en ny kombinasjon av sport og trening som en ikke finner andre steder. Vil man trene er det svært gode muligheter for det, vil man leke eller sporte er Myrens Sportssenter også stedet. Myrens Sportssenter vil i tillegg gi tilholdssted for klubbaktivitet; både Oslo Squash Klubb og Oslo Klatreklubb vil ha tilholdssted på senteret

Family Sports Club Rommen
-nytt treningsenter med stor frivektsal, alle mulige apparater og veldig bra miljø! senteret har i fokus godt miljø, service og at senteret skal passe for alle, splitter nytt og fint senter!

Vallhall Treningssenter
Kroppen er et unikt organ med evne til å tilpasse seg vår egen hverdag. Det den liker aller best er regelmessig variasjon og å pleies i form av gode vaner. Den trenger riktig driftstoff (mat & drikke), den trenger å brukes/luftes (trening med progresjon) og den trenger å være fornøyd (mentalt). Les mer her


Akershus [Til toppen]

Family Sports Club på Lillestrøm
Har områdets største og beste utstyrte frivektsavdeling.

Asker Squash & Fitness
Treningssenteret har eksistert siden 1999. Det ble startet opp under navnet Holmen Treningssenter AS. Senteret er tilrettelagt for de som ønsker resultat av treningen sin og er utstyrt med maskiner og vekter av høy kvalitet. Tanken bak konseptet er å kunne tilby tilrettelagte treningsmuligheter utover det man finner på typiske komersielle sentre som ofte prioriterer inntjening foran utstyrets funksjonalitet.

Avancia Sport center Lillestrøm – Skedsmo – Ski
Avancia er i ferd med å bli en kjede av treningssentre med en litt annen profil enn de «store». Vi ønsker å være et sted hvor folk føler seg hjemme, har en sosial tilhørighet, hvor, får god hjelp til trening, bli i bedre form, kanskje gå ned i vekt, kort og godt få en bedre livskvalitet. Vi har alle treningstilbud som de «store» har, bare bedre…..

Elixia
Treningskjede med sentre rundt om i Norge (het tidligere Frisk).

Mudo Instituttet
Taekwondo-trening for barn, ungdom og voksne på mange forskjellige steder i Norge. Nettsidene har nyheter, timeplaner og nyttige treningstips.

Puls Treningssenter
Kjeden har flere treningssentre rundt om i sør-Norge.

S.A.T.S
Kjeden har treningssentre over hele landet. Nettsidene informerer om virksomheten og har timeplaner fra mange lokale sentre. Du finner også en del nyttig stoff om trening og treningsopplegg på sidene.

Bærum Trim & Fysioterapi AS
Senteret har 14 fysioterapeuter, 100 m2 sal til gruppetrening og 300 m2 treningsareal med vekter og kondisjonsapparater.

Energihuset Treningssenter
Tilbyr treningstilbud på Nesodden i Akershus.

Fitness Club
Informasjon om timeplaner, treningstilbud og råd om kosthold.

GIT Hos Hanne
Tilbyr treningstimer med hovedvekt på utholdenhet; «det beste fra aerobic uten de skadelige elementene». Sidene inneholder timeplan, priser, nyheter m.m. Alle instruktørene har GIT-instruktør utdannelse.

Multisportsenter AS
Tilbyr medlemsskap i treningssenteret og mulighet for å leie baner til tennis, ballsport, sandvolleyball og gymsal.

Topp Aerobic
Nettstedet inneholder timeplaner, timeforklaringer, priser, kontaktinformasjon m.m.

Family Sports Club
Treningssentre som passer for alle, uansett alder og fysiske forutsetninger.

Condis
Condis treningssenter ligger sentralt til i nyoppussede lokaler i Lørenskog like v/McDonalds Solheimveien 112
Vi fokuserer på trivsel og helse, og har et voksent og inkluderende miljø som det er lett og trives i.
Vi har alle de tilbud og aktiviteter du forventer deg…. i tillegg til litt til!!!

Spenst Aurskog
Spenst A-H feirer 8 år 11.november og som det første senteret viser vi at Spenst kjeden begynner og få litt alder.

Sørumsand Treningssenter
Sørumsand Treningssenter (www.lyst-huset.com) åpnet våren 2006 på Sørumsand i Tverrveien 1, i de gamle lokalene til Pulz. Sentret satser på god og kompetent trening i godt miljø, og i nært samarbeid med idrettslagene i kommunen. Sentret har topp utstyr fra NorskFitness, og har ellers et rikt tilbud for alle aldersgrupper.

Jimu Treningssenter
JIMU ønsker å være en innovativ treningskjede, med fokus på trening og resultater. JIMU er bygd opp rundt enkelhet, fleksibilitet og tilgjengelighet. JIMU er japansk og betyr gym. Navnet understreker vårt mål om å tilby ren og effektiv trening til deg som er opptatt av resultater og fleksibelt medlemskap. Nøkkelen til effektiv trening illustrerer medlemmenes egen nøkkel som gir tilgang til senterets fasiliteter i utvidede åpningstider. Medlemmenes egen nøkkel guider medlemmene til riktige apparater og forteller hvor mange repetisjoner som skal til for å oppnå satte mål. Nøkkelen gir adgang til treningslokalets mange moderne og høyteknologiske apparater samt en unik virtuell spinning sal.


Aust-Agder

Trimit Idrettens Treningssenter
Høsten 2007 bygget vi ut med 3 nye saler, og ny resepsjon. I sommermånedene 2008 renoverte vi også den gamle delen av Trimit. Vi invisterte i nytt utstyr fra Life fitness og Hammerstrength, verdens største leverandør av treningsutstyr.

Arendal Sport og Fitnessenter
Historikk, aktivitetstilbud, åpningstider og timeplan m.m. Senteret har dessuten egen butikk.

City Fitness
Uoffisiell side der informasjonen er lagt frem uten noen avtale med treningssenteret. Du kan allikevel finne noen nyttige opplysninger her.

Spenst
700 kvm stort treningssenter med kondisjon- og styrkeapparater, treningssal med aerobic, kondis og step samt sykkel i sal.

Stewart’s fysioterapi og treningssenter
Treningssenter med apparater, aerobic, spinning m.m.. Selger også sportsklær. Egen fysioterapeut. Senteret har også frisør.


Buskerud [Til toppen]

Life Kongsberg
Life Kongsberg er et 1000kvm stort treningssenter på ett plan som ligger midt i Kongsberg sentrum. På Life kan vi garantere deg høy service. Vi gir deg muligheten til å trene i en trygg og hyggelig atmosfære. Vi lytter til deg og hjelper deg i gang med treningen. På senteret finner du et godt utvalg av treningsapparater og kondisjonsutstyr, i tillegg til spinning- og aerobictimer! Du kan blant annet velge mellom Yoga, Pilates, Step, Dans og Styrketrening.

Progym Kongsberg
Vi er stolte av det sentret vi kan tilby, tidsriktig og funksjonelt med topp moderne treningsutstyr. I tiden fremover vil vi videreutvikle vårt tilbud, og vi er hele tiden på jakt etter å forbedre vårt tilbud.

Sense trening og helse
Sense er et nytt helsekonsept i Kongsberg, som tilbyr gruppetrening i sal/på sykkel, personlig trening, og behandling (massasjeterapi, fysioterapi og osteopati). Sense har åpnet dørene til delikate lokaler midt i sentrum. Sense – vi kan helse!

Atlantis Treningssenter
Vi ønsker at treningssenteret skal være et sted der kvinner og menn, ung og eldre, nybegynner og erfaren, utrent og veltrent skal kunne møtes og mosjonere. Her kan du delta i gruppetreningssalen på Sykkel, Step, Styrke, BODYPUMP®, BODYBALANCE®, Aerobic mm. Alt med kyndig veiledning av motiverende instruktører. Du kan også trene med eller uten treningsveileder i den flotte apparatsalen vår.

Elixia
Treningskjede med sentre rundt om i Norge (het tidligere Frisk).

24Fitness
Eier Erik Fossland/ tommi Thorvildsen.
Meget bra senter, for kondisjon og styrke trening ,for alle aldersgrupper.spinning og gruppetrening i egen sal.


GYM2000 Trenningssenter
Det er 400m3 stort og lyst lokale med stort frivekts område, Tredemøller, Roingmaskiner, Steppmaskiner, Apparater med vektmagasin, Hantelrekke fra 2,5kg opp til 55kg med 2,5kg interval, Åpent med nøkkelkort 24timer ++++

Nautilus Gym & Bad Norge
Internasjonal treningskjede, sentrene har også svømmebasseng.

Puls Treningssenter
Kjeden har flere treningssentre rundt om i sør-Norge.

Furumo Spinningsenter
Tilbyr spinning, en treningsform som kombinerer hastighetssykling med visualisering.

SportsClub Akropolis AS
Treningssenter som har et tilbud for bedrifter, tre avdelinger og ulike aktiviteter som squash og dansegrupper.

Team Hanne & Ellen DA
Tilbyr aerobic, step, styrke og skanetix.

Pro Gym i Drammen
* Gratis innmelding
* Gratis prøvetime
* Massasje
* Personlig trener
* Fri Parkering
* Åpent alle dager i året fra 05.00-23.00
* Stort utvalg av kosttilskudd og klær
* Spraytan

Pro Gym i Hokksund
* Gratis innmelding
* Gratis prøvetime
* Massasje
* Personlig trener
* Fri Parkering
* Åpent alle dager i året fra 05.00-23.00
* Stort utvalg av kosttilskudd og klær
* Spraytan

Finnmark

Impulz Fysioterapi og Mosjonssenter
Holder til i Tana, Finnmark. Nettstedet informerer om tilbudet, priser, åpningstider etc.
Trimmen
Sjøg. 1 – 9900 Kirkenes – tlf. 78 99 95 04 – 78 99 05 55


Hedmark

Nautilus Gym & Bad Norge
Internasjonal treningskjede, sentrene har også svømmebasseng.

Puls Treningssenter
Kjeden har flere treningssentre rundt om i sør-Norge.

Spenst Elverum
Treningssenter på Elverum.

Family Sports Club
Treningssentre som passer for alle, uansett alder og fysiske forutsetninger.

IXAT TRENINGSSENTER
Det er et stort og flott treningssenter i Brumunddal, Ringsaker kommune

Hordaland [Til toppen]

Nr1 Fitness
Hos oss er filosofien klar: Hvert individ er unikt og trenger individuell oppfølging – for oss er din helse viktig! Vi har rom for alle! Trent eller utrent, stor eller liten, ung eller eldre, erfaren eller helt uerfaren, du skal få den hjelpen du trenger…og det er helt gratis!

Osterøy Treningsenter
På Osterøy Treningssenter finner du et godt og variert treningstilbud til deg og din familie. Prøv våre spinningtimer, apparater, aerobic timer eller prøv våre topp moderne solarium.

Heiane Trening & Helse
Ett stort senter, med ca 1000 kvm lokaler. Størst i Sunnhordland!
Tilbyr mange forskjellige aktiviteter: Aerobic, sirkeltrening, spinning, fitnessboksing, mm, samt stor styrkesal.

Nautilus Gym & Bad Norge
Internasjonal treningskjede, sentrene har også svømmebasseng.

Puls Treningssenter
Kjeden har flere treningssentre rundt om i sør-Norge.

Bergen Racketsenter
Bergen Racet Senter har 6 baner for tennis, fotball, badminton, håndball, basketball, landhockey og volleyball.

Cha-Zet Aktivitetssenter AS
Om senteret og treningen der.

Fitness First
Kickboksing-klubb i Bergen.

Max Helse & Fritid
Aerobic, spinning, vekttrening, kampsportaktiviteter, dans m.m.

Os Treningssenter
Diverse treningstilbud.

Paradis Sports Senter
Senteret har 5000 kvadratmeter til disposisjon der du finner mulighet for tennis, aerobic, squash og apparat-trening. I tillegg finnes det en egen sportsforretning.

Sandsli Sportssenter AS
Sportssenter i Sundsli i Hordaland.

Sport-Treff
Om treningssenteret og aktivitetene der. Har også et aerobic, step og funk-tilbud til de yngre (10 år og oppover) som de kaller for minimix.

Studio Active AS
Informasjon fra studioet med treningstilbud, nyheter, rehabiliteringsavdeling m.m.

TrimClub
Kjede med tre sentre i Bømlo, Kopervik og Åkra.

Åsane Treningssenter


Møre og Romsdal

Trollheimen Treningssenter
Fylke: Møre og Romsdal

Skåla Helse & Trim
Nettsider for treningssenter i Molde.

Spjelkavik Treningssenter og Ålesund Helsestudio
Tilbyr helsestudio, frivektsavdeling, spinning, body pump, squash og badminton, aerobic og step, avslapningsrom.

Sunn Helse
De holder til i Atlanterhavsbadet i Kristiansund.


Nord-Trøndelag [Til toppen]

HellGYM
Studioet ble åpnet våren 2005. Studioet befinner seg på Hellsenteret, et kjøpesenter som ligger ca 3 mil nord for Trondheim tett ved Rica Hell Hotel og ca 250m fra Trondheim Lufthavn Værnes.

Nautilus Gym & Bad Norge
Internasjonal treningskjede, sentrene har også svømmebasseng.

Levanger Gym
Treningssenter som tilbyr styrketrening, tredemølle, spinning, badstue og solarium.

Sprek Treningssenter i Verdal
Hos oss finner du et av landets mest moderne utstyrsparker, et godt og variert tilbud innen gruppetimer samt et sosialt og inkluderende miljø.

3T Levanger
På 3T-Levanger finner du et flott trenings-senter med et stort og variert tilbud.

Nordland

Bodø Kampsport Senter
Informasjon om klubber i Bodø, kurs, graderinger, valg av kampsport m.m.

Friskhuset
Har treningssenter på flere steder i Nordland:
gå inn på www.friskhuset.no
Stokmarknes/Melbu
Leknes
Svolvær
Bodø
Fauske
Mo i Rana
Mosjøen
Sortland
Narvik


Oppland

Avancia Sport center GJØVIK

Avancia er i ferd med å bli en kjede av treningssentre med en litt annen profil enn de «store». Vi ønsker å være et sted hvor folk føler seg hjemme, har en sosial tilhørighet, hvor, får god hjelp til trening, bli i bedre form, kanskje gå ned i vekt, kort og godt få en bedre livskvalitet. Vi har alle treningstilbud som de «store» har, bare bedre…..

Elixia
Treningskjede med sentre rundt om i Norge (het tidligere Frisk).

Mudo Instituttet
Taekwondo-trening for barn, ungdom og voksne på mange forskjellige steder i Norge. Nettsidene har nyheter, timeplaner og nyttige treningstips.

Puls Treningssenter
Kjeden har flere treningssentre rundt om i sør-Norge.

Fron Fysioterapi Treningssenter
Treningssenter som også tilbyr fysio behandling, solarium, avspenning, kurs m.m.

Toten treningssenter
Toten Treningssenter Lena ligger sentralt på Toten, midt i Lena sentrum. Sammen med verdens beste medlemmer har vi skapt et fantastisk miljø hvor en kan føle seg vel uansett alder og fysiske forutsetninger. Senteret ble stiftet i 1998.

Rogaland [Til toppen]

City Gym
Med distriktes beste utstyr og desidert billigste priser,
håper vi du som ønsker å ha litt mer ut av treningen enn
hva andre gym kan tilby kan finne seg til rette!

Club Athletic
Holder til på Rosseland på Bryne og er døgnopent, bare å dra kort. Enormt stort også. Har alt av treningsutstyr.

SiS sportssentersenter
Er Rogalands største og mest komplette treningssenter, lokalisert på campus ved Universitet i Stavanger.

UNOGYM
Uno gym ligger 5 km sør for haugesund i rogaland, i kjelleren til sas hotellet

Nautilus Gym & Bad Norge
Internasjonal treningskjede, sentrene har også svømmebasseng.

Aktiv Treningssenter
På hjemmesiden finner du informasjon om priser og treningstilbud. Har også helsetips.

Kampsport Instituttet
Tilbyr det meste innen kampsport og trening i Stavanger.

Kampsportsenteret
Treningssenter på Karmøy hvor du kan trene Nanbudo, Ju-Jutsu, selvforsvar m.m.

Lifestyle Treningssenter
Holder til i Stavanger. Nettstedet informerer om treningsplan, priser, åpningstider og annet.

Powergym
Club Powergym ble etablert i Haugesund, januar 2004. Club Powergym er lokalisert midt i Haugesund sentrum, nærmere bestemt, Strandgata 71.

Snorre Treningssenter
Oversikt over treningssenteret og aktivitetstilbudet.

Sports Club Treningssenter
Nyheter og informasjon om klubben og virksomheten.

Sveins Gym
Informasjon om åpningstider, kosttilskudd og treningsprogram.

TrimClub
Kjede med tre sentre i Bømlo, Kopervik og Åkra.

Trimklubben AS
Tilbyr aerobic, body combat, bodypump, helsestudio, spinning og fysioterapi.

Trimloftet
Informasjon om senteret og virksomheten.

Yes! Treningssenter
Timeplan for de forskjellige aktivitetene, og annen informasjon for senteret i Haugesund.


Sogn og Fjordane

Puls Treningssenter
Kjeden har flere treningssentre rundt om i sør-Norge.

PULS Trivsel, Trim og Treningssenter
Et variert tilbud innen trening og kondisjon.

Spenst Førde
Komplett treningstudio som kan tilby kondisjon? og styrkeapparater, treningssal med aerobic og andre timer, samt sykkel.

Sør-Trøndelag [Til toppen]

MaxPuls
MaxPuls Fitness senter har spesialisert seg på KETTLEBELLS, Underground training og boxing. Funksjonell trening med egen kropp og utradisjonelle øvelser.

Kaliber Treningsstudio
Treningsstudio i Trondheim hvor du kan trene døgnet rundt hver dag hele året med nøkkelkort.

High Energy Trening
High Energy Trening er et lite selvstendig treningsenter i Trondheim. Vi tilbyr timer i aerobic, pilates, kampsportinspirert trening, step, puls, dans og styrke!

GymPuls
GymPuls ligger i Klæbu og Melhus

3T Treningssenter
Har sentre i Nordland, Nord-Trøndelag, Trondheim og omegn, Møre og Romsdal og Oslo. Nettsidene gir en grei oversikt over aktivitetene.

Elixia
Treningskjede med sentre rundt om i Norge (het tidligere Frisk).

Flex Gym Fitness og Bodybuilding
Et treningsstudio for entustiasten som trener målrettet.

Lillesand Treningsstudio
Oversikt over aktiviteter, timeplan, prislister osv. Nettstedet har også en helse/kosthold seksjon.

Mudo Instituttet
Taekwondo-trening for barn, ungdom og voksne på mange forskjellige steder i Norge. Nettsidene har nyheter, timeplaner og nyttige treningstips.

Nautilus Gym & Bad Norge
Internasjonal treningskjede, sentrene har også svømmebasseng.

Nidarø Treningssenter
Nettsidene gir en oversikt over treningstilbudet ved senteret.

Telemark [Til toppen]

Elixia
Treningskjede med sentre rundt om i Norge (het tidligere Frisk).

Mudo Instituttet
Taekwondo-trening for barn, ungdom og voksne på mange forskjellige steder i Norge. Nettsidene har nyheter, timeplaner og nyttige treningstips.

Nautilus Gym & Bad Norge
Internasjonal treningskjede, sentrene har også svømmebasseng.

Puls Treningssenter
Kjeden har flere treningssentre rundt om i sør-Norge.

Friskoteket AS
Aktiviteter for alle uansett fysisk form, alder eller kjønn.

Oasen Fritid AS
Treningssenteret kan tilby helsetrim, kondisjonstrening, squash, dampbad, badstue og ute-sandvolleyball, i tillegg til en del kursvirksomhet.

Treningssenteret Avancia
Senteret tilbyr aerobic, step, spinning, squash og helsestudio. I tillegg finner du en oversikt over priser og timeplaner.

Family Fitness Kragerø
ProGym Skien


Troms

Aktivitetshuset Finnsnes
Nord Norges største treningssenter

Nautilus Gym & Bad Norge
Internasjonal treningskjede, sentrene har også svømmebasseng.

ProGym
PRO GYM er på 1500 kvm. og har 85 vektstasjoner med vektskiver, magasiner og frivekter. I kondisjonsavdelingen kan vi tilby sykler, tredemøller (med utmerket fjæring for dere som
liker å løpe.) step maskiner, ski maskiner og en ro maskin.
Vi har også PRO SHOP hvor vi selger div. kost tilskudd, protein barer, drikkevarer
og treningsutstyr. (hansker, stropper, belter etc.)

Bardufosstun
Kurs- og treningssenter.

City Gym Finnsnes
Noen grunner for å trene, priser og åpningstider.

Jernringen Treningsklubb
Her finner du oversikt over åpningstider, priser, kurs og møter.

Studio 7 AS
Styrketrening, spinning og solarium. Har eget lekerom for barna.

Vest-Agder [Til toppen]

Mandal Treningssenter
Mandal treningssenter er plassert midt i byens treningssentrum. Vårt mål er å gi god og tilpasset trening til alle. Gjennom individuell veiledning og hyggelige priser bygger vi nå opp et nytt treningssenter med sosial profil.

Sanden Treningssenter

Mudo Instituttet

Taekwondo-trening for barn, ungdom og voksne på mange forskjellige steder i Norge. Nettsidene har nyheter, timeplaner og nyttige treningstips.

Nautilus Gym & Bad Norge
Internasjonal treningskjede, sentrene har også svømmebasseng.

Spicheren Treningssenter
Et komplett innendørs treningssenter med svømmehall og et svært bredt tilbud innen individuell og organisert trening.

Treningssenteret
Oversikt over senterets åpningstider, priser, aktiviteter og utflukter.

Vestfold

SPENST Larvik
SPENST ble etablert av SATS Konsernet i 1999. SPENST har siden den tiden vokst til å bli den største lisensbaserte treningssenterkjede i Norge i antall sentre. SPENST driftes etter samme filosofi og grunnprinsipp som SATS, Nordens ledende treningssenterbedrift.

Centrum Trim & Helse
Centrum Trim & Helse skal være et treningsenter for det «brede lag» av folket.»

Puls Treningssenter
Kjeden har flere treningssentre rundt om i sør-Norge.

Active Familiesenter i Tønsberg
Som medlem har du tilgang til Active treningssentre over store deler av Norge.

Family Sports Club
Treningssenteret tilbyr bl.a. moderne kondisjon og treningsmaskiner, aerobicsal, egen sal for innendørssykling (sportspin) og solsenter.

Fitness To Perfection: Sandefjord
Nettstedet informerer om treningstilbud og programmer.

Tønsberg Velotel
Satser på høy trivselfaktor og moderne treningsprinsipper for alle nivåer.

Østfold [Til toppen]

Lasses GYM
Lasse?s gym ligger i Sjøgata 16, 1516 Moss.
Gymmet ligger i andre etasje bak Kiwi ved
Sjøbadet på Jeløya.

Sports Club Sarpsborg Helsesenter
På Family Sports Club er trening trivsel uansett alder og fysiske forutsetninger. Hos oss står kvalitet, sikkerhet og treningsglede i fokus.

Nautilus Gym & Bad Norge
Internasjonal treningskjede, sentrene har også svømmebasseng.

Body Power Systems
Firmaet holder kurs og underviser i selvforsvar.

Ditt treningssenter
Treningssenter for mosjonister i alle størrelser og med ulike ambisjoner.

Halden Bad & Treningssenter
Man kan trene med apparater, frie vekter, aerobic, step og spinning. Senteret har også eget solarium, sauna og svømmebasseng, samt egne barnepassere som passer barna mens du trener.

Halden Squashsenter AS
Foruten squash tilbyr senteret klatring, aerobic/step og solarium.

Spenst Halden
Treningssenter og bad i Halden.

Family Sports Club
Treningssentre som passer for alle, uansett alder og fysiske forutsetninger.

Spenst Kråkerøy i Fredrikstad

Diverse

SPENST
SPENST ble etablert av SATS Konsernet i 1999. SPENST har siden den tiden vokst til å bli den største lisensbaserte treningssenterkjede i Norge i antall sentre. SPENST driftes etter samme filosofi og grunnprinsipp som SATS, Nordens ledende treningssenterbedrift.

Friskis&Svettis
Friskis&Svettis har foreninger over hele landet. På nettsidene finner du informasjon om virksomheten samt gode trenings- og kostholdstips m.m.

Norges Treningssenterforbund
En landsdekkende næringspolitisk interesseorganisasjon med formål å samle norske treningssentre, som driver kommersiell drift i ett uavhengig og tverrpolitisk forbund, for å ivareta medlemmenes faglige, sosiale, utdanningsmessige og økonomiske interesser.

Sirkeltrening Vår kjede har 10 stk, beliggende i Ålesund, Kristiansund, Sandefjord, Tønsberg, Eidsvoll, Moss, Sarpsborg, Sellebakk, Fredrikstad og Halden.
Det er et nisjeprodukt, ikke et stort senter som tilbyr mange ulike typer trening. Innersvingen henvender seg hovedsakelig til kvinner som av en eller annen grunn ikke vil, ikke kan, eller ikke finner seg til rette på et «ordinært» treningssenter.
«Innersvingen, treningssenter for kvinner» har, siden det første ble startet for ca 5 år siden, vokst til ca 30 klubber rundt om i landet. Hjemmeside for virksomheten er www.sirkeltrening.no

Friskhuset er en NordNorsk kjede av Friskhus-senter hvor det gis et profesjonellt og faglig solid tilbud innen trening, ernæring, bedriftshelse og fysioterapi. Med i alt 10 sentre, 200 ansatte og ca. 15 000 medlemmer bidrar Friskhuset og våre medlemmer til en friskere landsdel.

iform.no
Av iform.no august 30, 2009 09:00

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser