Treningsstudio på boks

Av Iform.no mars 10, 2008 09:00

Treningsstudio på boks

Nå kommer treningsapparatet for deg med begrenset plass hjemme. Over 30 forskjellige øvelser får plass på under en halv kvadratmeter.

Oslo (NW): Nå kommer treningsapparatet for deg med begrenset plass hjemme. Over 30 forskjellige øvelser får plass på under en halv kvadratmeter.

Det nye alt-i-ett-apparatet kan slås sammen og lukkes igjen. Da blir det litt over to meter høyt og kun en halv meter bredt og en halv meter langt.

? Den plassbesparende løsningen er helt unik. Og designmessig er apparatet en fryd for øyet, sier kategorisjef Christopher Rogge i Gresvig.

Sammenslått kan apparatet minne om et stålbørstet kjøleskap, bare under halvparten så stort. Det kommer også i helsvart.

??Personalitygym?? lanseres først i Super G-butikker i begynnelsen av februar, men kommer også etter hvert hos Intersport.

Løser tidsklemma
På begynnelsen av året er nyttårsforsettene ferske og treningsstudioene fulle. Men forsettene har en lei tendens til å dabbe av etter en måned eller tre.

? Interessen for å trimme og trene er opplagt stor, bare se på den enorme interessen sykkelritt som Birkebeineren og skirenn som Skarverennet opplever hvert år. Men tidsklemma har dessverre en evne til snevre inn tiden man lovte å sette av til trening på begynnelsen av året, sier Rogge.

Og her ligger hjemmetreningsapparatenes store styrke. Du trenger ikke å bruke tid til og fra noe sted for å mosjonere.

? Vår erfaring er at stadig flere ønsker å trene hjemme. For eksempel gjør stadig mer snøfattige vintre at folk leter etter alternative aktiviteter. Hjemmetrening er praktisk, tidsbesparende og behagelig. Dessuten slipper du å vente på at treningsapparatet skal bli ledig, sier Rogge.

Et møbel
Personalitygym er utviklet i Sverige og kommer til å koste rundt 18 000 kroner i butikkene til G-Sport og Intersport. Alle muskelgrupper kan trenes med apparatet, som du kan utføre over 30 forskjellige øvelser på.

Det fancy utseendet i sammenslått tilstand gjør at multiapparatet ikke trenger å gjemmes vekk i kjellere og hobbyrom, slik mange roapparater og ergometersykler blir.

? Nordmenn er stadig er opptatt av at det skal se bra ut i hjemmet, design er blitt mye viktigere de siste årene. Dette er de første hjemmetreningsapparatene som tar design på alvor, sier Rogge.

Han regner også med at det plassbesparende apparatet vil appellere til nye grupper av hjemmetrimmere.

? Særlig i byene bor det svært mange i mindre boliger, der det aldri har vært aktuelt å bruke av den begrensede plassen på store treningsapparater. Folk som bor smått vil nok fatte interesse for Personalitygym, sier han.

 

Av Iform.no mars 10, 2008 09:00