Adolfsson & Klasbu – iForm.no Podcast – Ep. 15 – Treningsvolum, intensitet, og frekvens med Juma Iraki

Andreas Adolfsson
Av Andreas Adolfsson juni 10, 2020 09:35

Adolfsson & Klasbu – iForm.no Podcast – Ep. 15 – Treningsvolum, intensitet, og frekvens med Juma Iraki

Treningsvolum, intensitet, og frekvens er komponenter som alle er viktige ingredienser til et bra treningsprogram.

Hver styrketrenings entusiast venter i dagene spent på at treningssentrene skal få åpne opp den 15:e Juni. Mange har de siste månedene hatt noen form for hjemmetrening og som vi alle vet kan ikke det sammenlignes med å få kjøre en skikkelig økt på sitt favorittsenter. Men når man går fra å trene fire, fem og kanskje seks dager i uken på senteret til hjemmetrening med strikk og i beste fall noen manualer så blir man uten tvil satt tilbake litt i fremgangen.

Så nå når sentrene (forhåpentligvis) åpner opp har de fleste mest lyst til å starte opp der man var og kjøre på like hardt, men er det egentlig så lurt? Hva bør man tenke på når man tar sine første økter på gymet? Hvor mye og hvor hardt skal man kjøre? For å rede ut hvor mye treningsvolum, intensitet og frekvens som er optimalt har Andreas og Jon fått selskap av Juma Iraki som er en ettertraktet trener med bred erfaring og kompetanse innen trening og kosthold. Han har lang erfaring med å jobbe med alt fra mannen i gata til utøvere på toppidrettsnivå. Som trener er han opptatt av å bruke vitenskapelige metoder tilrettelagt for å innarbeide bærekraftige vaner.

Han er sertifisert personlig trener fra Norges Idrettshøgskole og har en mastergrad i idrettsernæring fra Universitetet i Stirling. Han har også det prestisjetunge IOC diplomet i idrettsernæring. Juma er også en aktiv forsker og har muskelvekst og metabolisme som sine interesseområder. I tillegg er han reviewer for The International Journal of Sports Nutrition and Exercise Metabolism.

Juma er også en erfaren foredragsholder og underviser i fagene grunnleggende ernæring og idrettsernæring hos AFPT. Han har også erfaring med å jobbe med kampsport og er ernæringsansvarlig for Norges Judoforbund.

Her finner du mer om Juma og hvordan du kommer i kontakt med han.

Juma på Instagram.

Besøk gjerne våre sponsorer og lær mer om sunn mat her hos Din Helsemat og husk å kjøpe dine kosttilskudd hos Proteinfabrikken.

Eldre episoder av podcasten finner du her.

Vi setter kjempestor pris på om du vil abonnere på kanalen og klikke liker på videoen!

Kom gjerne med tilbakemeldinger, forslag til tema vi skal snakke om eller hvem vi skal ha som gjest i studio. Enten i kommentarfeltet nedenfor eller på epost: andreas@iform.no jon@klasbu.no

Du finner oss også her:

Andreas Adolfsson
Av Andreas Adolfsson juni 10, 2020 09:35

Kommentarer