Tricepsman – ؘyvind Fjeldseth

Av Iform.no oktober 14, 2010 21:00

Tricepsman – ؘyvind Fjeldseth

ؘyvind har nok en gang vist at han er en av landets beste byggere. iform.no sitt FILM-TEAM ble med han på trening.

ؘyvind Fjeldseth viste igjen at han er en av landets beste byggere gjennom å vinne, ikke bare en, men faktisk to klasser i årets NM.

SPONSOR:
www.fitnessplanet.no

Det som er litt morsomt å tenke på er at for bare noen år siden så mente ؘyvind selv at han var altfor pinglete og ikke hadde noe å gjøre på en scene så han selv var nok den siste til å tro at han skulle feie rent bord i både veteran- og tungvektsklassen:-)

– BLI MED ؘYVIND FJELDSETH P؅ EN 50 MIN TRENINGSؘKTSE BILDENE FRA TRENINGSؘKTEN HERDet er bestandig hyggelig å møte den alltid like blide og ydmyke ؘyvind som kanskje er like, om ikke mer, kjent som ?Tricepsman? på forumet og når vi møtte han på Pro Gym i Drammen så ba jeg han fortelle om hvor han fått det kallenavnet fra?

?Jeg startet å trene da jeg var 15 år gammel, før dette hadde jeg trent mye kampsport og tok faktisk 106 pushups ? godkjente, så jeg var en ganske sterk 15 åring.

En av de første gangene jeg trente på gymet tok jeg dips, og da var det en gammel gråhåret kar ? akkurat som jeg er nå, som la merke til meg og snakket sammen med en annen kar:
-Tenk om alle skulle hatt et sånt utgangspunkt – se på de tricepsene!

Etter det lærte jeg verdien i å gi kompliment, ettersom dette har fulgt meg så lenge. Jeg mener man alltid bør gi kompliment dersom du mener det er noe å gi kompliment for, da det betyr så mye mer for den som får det enn man tror selv, og dette har jeg sagt mange ganger i flere sammenhenger. Jeg prøver selv å bli flinkere til å gi komplimenter, men det hender jo man overser ting eller kanskje er i litt dårlig humør den dagen, men det er viktig at man gjør det likevel ? både til kjente og ukjente.?

– KLIPPET VERSJON-MED MUSIKKAv Iform.no oktober 14, 2010 21:00

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser