Trondheims første restaurant med helsebuffet er åpnet

Geir Tverdal
By Geir Tverdal juli 5, 2016 12:27

Trondheims første restaurant med helsebuffet er åpnet

Makro-Buffet-og-Restaurant4I lokalene til tidligere Cafe Aroma er det nå åpnet restaurant som satser fullt på sunn og proteinrik mat – for matelskere.

Det skal være lettvint for folk å spise sunt, synes vi. Også skal man kunne spise seg skikkelig mett, forteller May-Britt Fløan Øie.

Sammen med samboeren Thomas Hjelde Thoresen, som tidligere var leder for Kaliber gym i Trondheim, har de hatt planer om en sunn buffet-restaurant i flere år. Nylig fant de lokalet i Prinsens gate, og nå har de satset sparepengene på det som nå har blitt Makro buffet og restaurant.

Skal passe alle

Det finnes buffet-tilbud i byen, men ingen som denne, mener vi. Vi har hentet inspirasjon far USA og skal tilby utelukkende sunn mat for de som er opptatt av å spise riktig. Det blir faste innslag av både kjøtt og fisk, og rikelig med grønnsaker. De som er på en spesifikk diett får også mulighet til å veie maten.

Men selv om matkonseptet retter seg mye mot aktive folk som trener og er opptatt av kosthold, er Fløan Øie opptatt av at tilbudet skal være noe som passer alle.

Maten skal være tilpasset folk på diett, men også den vanlige mann i gata. Det er sunn og god mat som alle har godt av å spise, og vi vil gjerne motbevise det mange tror – at sunn mat ikke kan være god.

Makro-Buffet-og-Restaurant

Vi har også tilbud for de som er på farta, som f.eks. å fylle opp en takeawayboks med mat fra buffeten, ulike smoothies og proteinvafler med masse deilig tilbehør, avslutter Fløan Øie.

Makro har allerede hatt bra respons etter kun å ha vært åpen i litt over en uke. De oppfordrer til å reservere bord om flere kommer sammen, så de også kan være sikre på at de har nok mat klar. Reservasjon kan gjøres på sms til 93450897.

Makro-Buffet-og-Restaurant5

Makro-Buffet-og-Restaurant1 Makro-Buffet-og-Restaurant2

Geir Tverdal
By Geir Tverdal juli 5, 2016 12:27

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd