UKAS BLOGG :: Alkohyl & konsekvenser

iform.no
Av iform.no september 29, 2010 19:11

UKAS BLOGG :: Alkohyl & konsekvenser

iform.no gir deg nå blogg-tjeneste.

Vi vil rette søkelyset mot gode blogginnlegg og promotere disse på våre hovedsider.

Hver uke «trekker vi ut» UKAS BLOGG her på iform.no


Du vil kunne bli overrasket over hvilken publisitet din blogg kan få.


Vi lanserer NÅ vår nye blogg-tjeneste.

iform.no gir deg nå blogg-tjeneste. Med dette tilbudet håper vi at mange av våre lesere vil benytte anledningen til å skrive om seg og sitt, and whatever måtte være i deres skrivende vesen.

Bloggen vil bli benyttet av proffutøvere og kjente profiler som Jostein Ødegården , Andreas Adolfsson og Thomas Stellander. Vi kommer i tillegg til å invitere flere kjente utøvere til å blogge hos oss. Vi håper dette kan bli av interessere for våre lesere, da de fra dag til dag kan følge med og lære av de beste. Følg med i disse bloggene, så kan du plukke opp mange tips, ideer og få en utvidet innsikt i hvordan de beste spiser, trener, hviler og ellers hvordan de lever, øker og presterer. Ja, du vil kunne få et unikt innblikk i disse topp-utøverenes livsstil. Her vil det bli mye matnyttig å plukke opp!

Opprett din egen blogg på få sekunder

Men tror ikke at bloggen er forbeholdt de største og beste! Nei da, her er alle våre lesere, du, invitert til å begynne å blogge av hjertens lyst! Skriv om dine økter, kosthold, kosttilskudd , framgang, ja skriv om hva som helst ? det trenger ikke å være treningsrelatert. Bloggen er din, vis verden hvordan du har det.

Bloggere som skriver gode artikler, vil kunne bli kontaktet av oss med forespørsel om å publisere deres bloggartikkel som artikkel på våre forsider! Du kan dermed blogge deg til skribentstatus hos oss! Og ja, det er alvor. De beste bloggerne vil kunne få tilbud om å bli skribent hos oss. Da vil dine artikler/blogginnlegg bli honorert med opptil 1.000 kroner for artikkelen! Og ditt navn som skribent vil bygge opp din kjennskap, omdømme og publisitet.

http://bodyfitness.treningsblogg.no/

Vi vil rette søkelyset mot gode blogginnlegg og promotere disse på våre hovedsider

Bloggingen vil føre med seg utlevering av t-shirts, pengepremier, mulig publisering på våre forsider, honorarer og til og med som nevnt mulig tilbud om å bli fast skribent hos oss, så her er det bare å ta tastaturet fast, og sette i gang med blogging hos oss!

Du vil kunne bli overrasket over hvilken publisitet din blogg kan få. Del din verden og ditt syn på livet i våre dedikerte sider for dere lesere! Det er en hel verden der ute som kanskje blir ihuga tilhengere og lesere av akkurat dine innlegg. Ikke lev for deg selv, del ditt liv, ditt syn og dine historier, kunnskap, meninger og tanker med andre. Kanskje er du mer interessant enn du aner ? 🙂

http://vidarius.treningsblogg.no/

Vi skal tilrettelegge bloggen for deg slik at du blir mest mulig fornøyd, slik at du kan boltre deg hos oss og trives!

Vi vil til enhver tid opprettholde en bloggtjeneste som passer og tilfredsstiller deg best mulig, så nøl ikke med å komme med tilbakespill og påpekninger til hva som kan gjøres bedre, og vi vil bygge og endre bloggen slik at den blir best mulig for deg! Vi er her for deg, og for å forstå deg best mulig, så er det viktig at du kommuniserer med oss og holder oss up to date angående vårt innhold og våre tjenester!

http://steelstrength.treningsblogg.no/

Opprett din egen blogg på få sekunder

BYGG DIN LOGG, START YOUR BLOGG – today!

iform.no
Av iform.no september 29, 2010 19:11

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser