UKAS BLOGG: FOR en dag

iform.no
Av iform.no oktober 18, 2010 19:38

UKAS BLOGG: FOR en dag

Herregud, hvis du ikke har smakt den nye nugattien som er gul, har du virkelig gått glipp av noe!

Herregud, hvis du ikke har smakt den nye nugattien som er gul, har du virkelig gått glipp av noe!

Smaker akkurat som smash!! Du kan jo selvsagt kjøpe smash i stede da, men er ikke så lett å ha smash på brødskiva. Så bare reklamen på tv og jeg bare, hey det MÅ blogges.

Sitter her å prøver å laste opp bilder fra mobilen, for etter ønske fra min kjære Malin så har jeg selvfølgelig tatt bilde av lamaene nærmere!! Herregud, er jo helt 5 år i hue når jeg ser de lamaene. Og jeg ser de hveeeer dag? Like gøy hver gang.. Veit å ha det morro aleine i hvert fall. Kanskje derfor jeg ikke kjeder meg noengang ?!

Tenkte å slenge inn et kjapt innlegg før jeg skal være verdens flinkeste igjen å vaske i leiligheten kjapt før trening. Er skikkelig i slaget idag. Hadde en great dag på jobb og krysser alt jeg har for å ha en videre great dag.

Hadde ikke minst en enda mer great HELG! Selvom jeg jobbet hver dag, så dro jeg med pappa til KOHS på lørdagen og det var såå gøy. Elsker stemningen på sånne opplegg, og var ikke minst hyggelig å ha en dag og kveld med litt family..!

Idag blir det fokus på bein på treninga. Noe som noenganger er min ikke-liker-så-godt område å trene, da jeg syns det er grisetungt..! Men siden dagen idag er dagen, så satser man på en vellykket trening selvom.

Pernille Nicoline


Del din verden og ditt syn på livet i våre dedikerte sider for dere lesere! Det er en hel verden der ute som kanskje blir ihuga tilhengere og lesere av akkurat dine innlegg. Ikke lev for deg selv, del ditt liv, ditt syn og dine historier, kunnskap, meninger og tanker med andre. Kanskje er du mer interessant enn du aner ? :-)

Vi skal tilrettelegge bloggen for deg slik at du blir mest mulig fornøyd, slik at du kan boltre deg hos oss og trives!

Vi vil til enhver tid opprettholde en bloggtjeneste som passer og tilfredsstiller deg best mulig, så nøl ikke med å komme med tilbakespill og påpekninger til hva som kan gjøres bedre, og vi vil bygge og endre bloggen slik at den blir best mulig for deg! Vi er her for deg, og for å forstå deg best mulig, så er det viktig at du kommuniserer med oss og holder oss up to date angående vårt innhold og våre tjenester!

LAG DIN EGEN BLOGG HER

iform.no
Av iform.no oktober 18, 2010 19:38

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser