UKAS BLOGG: Tjukken på kur

iform.no
Av iform.no oktober 7, 2010 17:39

UKAS BLOGG: Tjukken på kur

Jeg er en ung mann som nærmer meg tredve og har bestemt meg for å endre livsstil. Dette har jeg holdt på med noen år, men bestemte meg nå for å dele dette med resten av verden.

Jeg er en ung mann som nærmer meg tredve og har bestemt meg for å endre livsstil.

Dette har jeg holdt på med noen år, men bestemte meg nå for å dele dette med resten av verden. Både for min egen del og i ett håp om å kunne hjelpe andre i samme situasjon. Når jeg startet veide jeg 141 kg og er 181 cm høy. Idag er jeg mye lettere enn det og har mistet mye vekt.

Jeg har i løpet av denne tiden gjort meg mange erfaringer, en del av de svært kostbare. Jeg har prøvd mye forskjellige løsninger, teorier og råd. Men jeg har kommet til at de optimale løsningene er få og at det som uerfaren er vanskelig å finne de. Men når man først gjør det, så er det som å finne gull! Selve gullåren.

UKAS BLOGG: Tjukken på kur


Del din verden og ditt syn på livet i våre dedikerte sider for dere lesere! Det er en hel verden der ute som kanskje blir ihuga tilhengere og lesere av akkurat dine innlegg. Ikke lev for deg selv, del ditt liv, ditt syn og dine historier, kunnskap, meninger og tanker med andre. Kanskje er du mer interessant enn du aner ? :-)

Vi skal tilrettelegge bloggen for deg slik at du blir mest mulig fornøyd, slik at du kan boltre deg hos oss og trives!

Vi vil til enhver tid opprettholde en bloggtjeneste som passer og tilfredsstiller deg best mulig, så nøl ikke med å komme med tilbakespill og påpekninger til hva som kan gjøres bedre, og vi vil bygge og endre bloggen slik at den blir best mulig for deg! Vi er her for deg, og for å forstå deg best mulig, så er det viktig at du kommuniserer med oss og holder oss up to date angående vårt innhold og våre tjenester!

LAG DIN EGEN BLOGG HER

iform.no
Av iform.no oktober 7, 2010 17:39

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser