Unngå influensa

Av Susanne Soydan februar 27, 2018 07:00 Oppdatert

Unngå influensa

Det er høysesong for både influensa og forkjølelse. For de aller fleste så passer det aldri å bli syk, så da kan det vært lurt å være litt forsiktig, så du kanskje slipper unna.

  1. Håndvask og desinfeksjon

Vask hendene dine ofte i løpet av dagen! Vær spesielt oppmerksom etter du har vært steder der det er mange mennesker, som for eksempel i butikker, på offentlig transport og på arbeidsplassen. Det kan være lurt å ha med en liten flaske med Antibac eller liknende til de gangene du ikke har tilgang på å vaske hendene når du trenger det.

  1. Fingrene av fatet!

Øyne, nese og munn er inngangsport for bakterier, så prøv å unngå å hold fingrene unna disse områdene. Husk at det skjuler seg bakterier under neglene, så ikke bit negler heller.

  1. Trening, kosthold og søvn

Å holde seg i form, spise næringsrik mat og nok søvn er faktorer som kan bidra med å styrke immunforsvaret og unngå infeksjoner.

  1. Vaksine

Hvis du virkelig vil helgardere deg, så kan du ta influensavaksine.

  1. Hold deg unna

Ha litt avstand fra personer som hoster og nyser.

  1. Nys i albuekroken

Host og nys i albuekroken i stedet for i hendene. Du sprer mange bakterier hvis du bruker hendene som vanlig etter å ha hostet eller nyst i dem.

Av Susanne Soydan februar 27, 2018 07:00 Oppdatert

Kommentarer

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!