Vektreduksjon med IPhone-teknologi og gadgets som hjelpemidler (ukas-blogg)

iform.no
Av iform.no mars 25, 2011 10:51

Vektreduksjon med IPhone-teknologi og gadgets som hjelpemidler (ukas-blogg)

Her vil jeg skrive om mitt kommende 17 kilos vekttap og lett trening med Iphone-teknologi og forskjellige gadgets som hjelpemiddel.

Som du kan se av dette bildet, har mitt kaloriunderskudd (forbruk minus inntak) vært på 10,273. Noe som skulle tilsvare en vektreduksjon på ca. 1,2 Kg.

Jeg har gått 74,401 skritt i perioden.

Aktivitet denne uken er 12 timer, 47 minutter.

Allikevel har jeg ikke gått ned mer enn 300 gram fra forrige uke. Jeg har ikke trent styrke og har ikke fått muskeløkning. Men slike lave resultater i akkurat uke 2 er vanlig. Regner med at jeg vil se et annet resultat om ei uke. For å ?lure? kroppen til å ikke gå i hvilemodus, spiser jeg litt mer enn jeg forbruker hver lørdag. For å lure kroppen til å tro at ?nå er det slutt på trange tider?.

I dag skal jeg ta bena fatt og gå en halvannen times tur i raskt tempo.

BESØK UKAS-BLOGG HER


Vi gir deg nå en ny blogg-tjeneste. Med dette tilbudet håper vi at mange av våre lesere vil benytte anledningen til å skrive om seg og sitt, and whatever måtte være i deres skrivende vesen!!

Du vil kunne bli overrasket over hvilken publisitet din blogg kan få. Del din verden og ditt syn på livet i våre dedikerte sider for dere lesere!Det er en hel verden der ute som kanskje blir ihuga tilhengere og lesere av akkurat dine innlegg. Ikke lev for deg selv, del ditt liv, ditt syn og dine historier, kunnskap, meninger og tanker med andre. Kanskje er du mer interessant enn du aner.

Vi skal tilrettelegge bloggen for deg slik at du blir mest mulig fornøyd, slik at du kan boltre deg hos oss og trives!

Vi vil til enhver tid opprettholde en bloggtjeneste som passer og tilfredsstiller deg best mulig, så nøl ikke med å komme med tilbakespill og påpekninger til hva som kan gjøres bedre, og vi vil bygge og endre bloggen slik at den blir best mulig for deg! Vi er her for deg, og for å forstå deg best mulig, så er det viktig at du kommuniserer med oss og holder oss up to date angående vårt innhold og våre tjenester!

Bloggere som skriver gode artikler, vil kunne bli kontaktet av oss med forespørsel om å publisere deres bloggartikkel som artikkel på våre forsider! Du kan dermed blogge deg til skribentstatus hos oss!

Opprett din egen blogg på få sekunder


Klikk her for en liste over våre blogger

iform.no
Av iform.no mars 25, 2011 10:51

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser