Verdens beste fitness-kropp er Norsk!

iform.no
Av iform.no oktober 4, 2010 12:54

Verdens beste fitness-kropp er Norsk!

Nina Furseth fra Haddal ble natt til mandag verdensmester i bodyfitness.

Nina Furseth fra Haddal ble natt til mandag verdensmester i bodyfitness.

Verdensmesterskapet i bodyfitness gikk av stabelen denne helga i Mexico og Nina Furseth fra Haddal vant VM etter hard kniving med Tea Havstein Eriksen som også er fra Norge.


I sommer tok Nina Furseth EM-gull i Serbia.


Siden Nina for første gang tok NM-gull i 2003. Har hun deltatt i 14 konkurranser, de siste 13 i ?bodyfitness?. 11 ganger har hun kommet blant de tre beste.iform.no
Av iform.no oktober 4, 2010 12:54

Kommentarer

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

Sammenligne rente før du låner penger. På Lavrente.org finner du all informasjon som du trenger for å ta de riktige økonomiske avgjørelsene.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!

Ønsker du en mer effektiv produksjonshverdag? Da hjelper Pall-Pack deg med å finne riktig pakkemaskin til riktig pris.

Med effektiv palletering sparer du tid og penger. I mer enn 55 år har vi hjulpet det norske marked, hør med oss for hvordan.

Emballerer du i dag dine paller manuelt? Da kan Pall-Pack hjelpe deg med oppgaven, vi har både strekkfilm og riktig pakkemaskin for oppgaven.