Vibeke B. Killi

Av Geir Tverdal april 13, 2012 12:20

Vibeke B. Killi

Hun tok sølv i NM i 1999, det er 13 år og fem barn siden. I helgen ser du henne på scenen i Sandefjord

LES OGS؅: Sandefjord open 2012

Jeg er jo ikke helt debutant for jeg stilte i NM i minus 57kg i 1999, men det er altså 13år og 5 barn siden. Fikk sølv i NM den gangen.

Født: 18.11.69
Bosted: Fredrikstad
Høyde: 162cm
Vekt: ca 64kg
Klubb: Hercules

Jeg begynte å trene vekter på Sefa helsestudio i 1986 så det begynner å bli noen år selv om det har vært noen naturlige avbrekk i perioder i forbindelse med fødsler og utdanning.

Jeg stiller for Hercules , men denne deffen har jeg gjort helt på egenhånd, med støtte av min mann. jeg har prøvd å bruke sunn fornuft når det gjelder mat og har tenkt mer på sammensetningen av måltidene og at det ross alt handler om å gå i kcal-underskudd. Det er utrolig mye god mat å deffe på bare man vet hva man spiser! Likevel synes jeg det har vært ekstremt vanskelig til tider når jeg har gjort alt jeg kan både i forhold til trening og mat og kroppen min ikke har svart på innsatsen. Har hatt lyst til å gi opp mange ganger underveis, men har aldri gitt meg, og det er det jeg er mest stolt av nå som konkurransene nærmer seg.

Jeg skulle gjerne vært magrere, særllig i beina, men det tar den tida det tar og på 20 uker med deff og 2-4 timer trening hver dag, er det dette jeg har fått til som jeg skal vise frem på søndag.
 
Dessuten fikk jeg vite for to uker siden at jeg har brystkreft med spredning til lymfeknutene under armen og skal opereres for dette den 25.april før jeg begynner på et halvår med cellegift og stråling. Jeg har bestemt meg for at jeg kal være i mitt livs beste form når den behandlingen starter. Jeg nyter de siste dagene som topptrent 5barnsmor med mye energi og nyter alt som er normalt frem til jeg tar fatt på behandlingen.

Så mest av alt gleder jeg meg til søndag.
 

 

 

 

 

Av Geir Tverdal april 13, 2012 12:20