Vinterstid og tilbakegang, fatt mot!

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal mars 9, 2016 07:00 Oppdatert

Sommeren var en drøm. Høsten mildt sagt framgangsrik. Men her midt på mørkeste vinteren har treningen fått seg et tilbakeslag.

Det snøføyken og glatt føre tilrettela, det ordnet jula med for mye dødtid og feit juleribbe. Man befinner seg i en slags døs. Slapp, rett og slett. I det hele tatt litt deprimerende.

Tanken på at prestasjoner og nivå har tatt et skritt tilbake, er noe enhver utøver ikke liker. Det strider mot vår natur å bevege oss i den retningen. Men fatt mot, veien i riktig retning er til for å nytes. Forbedringene ligger bare et lite stykke fram i tid. Innfør trivsel på trening, ha god tid og la dagene passere ubemerket. Du vil bli overrasket over hvor fort du plutselig er på topp igjen.

Et par måneder med lite trening betyr ikke så mye. Treningsgrunnlaget begynner å øke med det samme du trapper opp treningen litt. I løpet av et par uker vil kroppen øke formen merkbart.

Det er i grunn de negative tankene omkring tilbakegangen og fokuset på det, som gjør veien lang. Man må regelrett slutte å tenke på den måten, og heller fokusere positivt på at treningen vil føre til stadige forbedringer ut fra nåværende nivå. Hver dag er en byggestein og tar deg et skritt videre. Hvis du ikke liker ståstedet ditt i dag, tenk positivt framover på hvor du kommer til å være. Før du vet ordet av det smelter snøen og humøret løfter seg sammen med sola. En ny sommer står for døra. Mulighetene er mange.

Vinterstid-og-tilbakegang,-fatt-mot2016-2

Ti kilo slankere- lett som bare det

Kiloene går like lett av som de kom på. Det er et fysiologisk faktum. Det eneste som står mellom deg og vektnedgangen, er trangen til å putte for mye i munnen. Og det er jo ille nok det, men! Slanking kan være både lett og greit, og slett ikke bli annet enn en positiv opplevelse. Gå fram på rett måte og kiloene forsvinner uten at du trenger å engang tenke på det!

Slankeglede

Maten har satt sine spor hos deg som de fleste. Vi har inntatt overkvote med feit mat og tjukt drikke. Mens fettet fikk munnen til å glinse, fikk juleakevitten øynene like glansfulle. Nå glitrer imidlertid ikke øynene med samme glans. Kiloene skal av igjen. Her begynner det!

Fokuser!

Sørg for at motivasjonen din er så sterk som overhodet mulig. Kjøp noen inspirende blader, sett opp en liste og klargjør hvilke positive ting den kommende slankeperioden vil føre til i livet ditt. Se bare her:

  • Du får en mindre mage (hvis du er mann, spesielt da) Jenter ser først de lettende resultatene på rumpe og lår.
  • Du ser bedre ut. Du er lettere, galdere og mer tilfreds.
  • Du føler deg bedre. Under slankingen føler du at hver dag fører deg framover og har en viktig mening. Du er på vei mot et mål du har satt deg. Sånne greier er viktig, vet du.
  • Din allmenne helsetilstand bedres. Kroppen fungerer bedre, både immunforsvar og matlyst og i det hele tatt hele kroppen, fungerer bedre og lettere. Hjertet koser seg og kolestrolverdiene er der de skal være.
  • Treningen din går lettere og du føler deg sprekere.
  • Du kan trene mer og oftere kondisjon. Når kroppsvekten avtar, kan du trene mer. Grunnen til dette er at bare noen få kilo lavere kroppsvekt, innebærer en vesentlig reduksjon av kondisjonstreningens intensitet, og du vil kunne utvide treningen med mer treningstid og flere økter.

BRUK DISSE SAKENE TIL Å HJELPE DEG Å BLI KVITT DE EKSTRA KILOENE

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal mars 9, 2016 07:00 Oppdatert

Kommentarer

Annonser

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd

Annonser