WEB-TV: Marius «metern» Graatrud kom på 3 plass på FREY Classic 2016

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal april 25, 2016 20:18

WEB-TV: Marius «metern» Graatrud kom på 3 plass på FREY Classic 2016

Metern skriver på sin facebook rett etter konkurransen: Poserings-programmet ble bare rot. Nå tok jeg det på sparket, men ble fortsatt ikke noe av det jeg tenkte i hodet..

Ellers så er jeg greit fornøyd med 3 plass… Jeg treffer ikke helt som jeg vil, selvopptatt formen er GOD. Den siste prikken har jeg ikke klart å fremdrive i løpet av de siste konkurransen så går litt i tenkeboksen igjen.  Men det skal sies at det var den beste lineupen jeg har vært med i.  LANGT forbi de amatør olympiske og Arnold jeg har sett. Nå var dette pro-klassen, men kan virkelig ikke kimse av nå vet for det lå langt forbi annet jeg har sett…

WEB-TV: METERN – Større og hardere enn noen sinne!

WEB-TV: METERN – Større og hardere enn noen sinne!

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal april 25, 2016 20:18

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!