WEB-TV: Marius «metern» Graatrud kom på 3 plass på FREY Classic 2016

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal april 25, 2016 20:18

WEB-TV: Marius «metern» Graatrud kom på 3 plass på FREY Classic 2016

Metern skriver på sin facebook rett etter konkurransen: Poserings-programmet ble bare rot. Nå tok jeg det på sparket, men ble fortsatt ikke noe av det jeg tenkte i hodet..

Ellers så er jeg greit fornøyd med 3 plass… Jeg treffer ikke helt som jeg vil, selvopptatt formen er GOD. Den siste prikken har jeg ikke klart å fremdrive i løpet av de siste konkurransen så går litt i tenkeboksen igjen.  Men det skal sies at det var den beste lineupen jeg har vært med i.  LANGT forbi de amatør olympiske og Arnold jeg har sett. Nå var dette pro-klassen, men kan virkelig ikke kimse av nå vet for det lå langt forbi annet jeg har sett…

WEB-TV: METERN – Større og hardere enn noen sinne!

WEB-TV: METERN – Større og hardere enn noen sinne!

Geir Tverdal
Av Geir Tverdal april 25, 2016 20:18

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser