WEB-TV: Team Unitech

Av Geir Tverdal januar 27, 2015 19:58

WEB-TV: Team Unitech

Vi i Team Unitech er et team som består av det man kan kalle «treningsnarkomaner» i forskjellige alder.

Disse gutta har flere år med treningserfaring fra diverse sporter og idretter som kampsport, fotball, sykling, basketball og ikke minst kroppsbygging. Alle i teamet har et stort fokus på det å holde seg aktiv, ha et sunt kosthold og i det hele leve en sunn livsstil.

Grunnen til at dette teamet har blitt satt sammen er først og fremst takket være helsekostbutikken.com som er drevet av Nils Johannesson. Han har fått til gode avtaler som f.eks har han enerett over Unitech Laboratories produkter her i Norge og sitter selv på masse treningserfaring fra sine yngre dager, der han blant annet har drevet med boksing siden han var 8 år gammel. Han valgte senere å begynne med vektløfting som en 16 åring og der fant han noe han virkelig brenner for. På grunn av sitt enorme engasjement for trening, tok han PT utdanning i 2005, stilte i fitnesskonkurransen: Athletic Fitness i 2006 og har drevet «Lille Kalori» som var en cafe der de serverte sunne måltider og kunden fikk oppgitt næringsinnhold. Dette var bare begynnelsen på noe enda større. I 2008 fullførte han sin utdanning innen medisin; rettere sagt farmakologi, og deretter begynte reisen med sitt selvetablerte firma Helsekostbutikken i 2012. Han kom også på en utmerket 3.plass i Classic Bodybuilding i sin klasse i fjor (2014). Som dere nå sikkert forstår så har Nils utrolig mye erfaring og kunnskap han gjerne vil dele med sitt team, som nå består av Philip Kvam, José Lucero, Sanjit Singh, André Hoel og Mortada Amiri.

Det er unge menn som har over middels høy interesse innen trening og har alle høye ambisjoner både når det gjelder trening og mål i livet generelt. Flere i teamet vil komme i sceneform og være med å konkurrere innen fitness og kroppsbygging, og det er da Nils som en dyktig coach, god venn og gavmild sponsor kommer inn i bildet. Nils står for sponsing av kosttilskudd, men krever også i gjengjeld at gutta gir 100% på trening og kosthold, og virkelig gjør en innsats for teamet. Noen av gutta har tidligere stilt i Mens Physique og gjorde en kjempeinnsats på scenen. Philip Kvam kom på en 5.plass og José Lucero fikk en god 6.plass i NM i fjor (2014). Sanjit Singh og Mortada Amiri vil også stille i Mens Physique og satser på å debutere i år.

Nils og teamets kortsiktige fremtidsplan er nå å jobbe fremover mot konkurransesesongen der de virkelig skal gi 110% for å komme i best mulig form. Ved siden av treningen skal Nils også satse mer på Unitech som har pre-workout, proteinpulver, fettforbrennere, aminosyrer og masse mer. Dette gjøres via helsekostbutikken.com der han også selger andre populære brands som Optimum Nutrition, Olymp og Mutant. Teamet kommer til å utvides når det måtte være aktuelt og dere vil se masse mer til Nils og hans team i 2015 og årene som kommer.

Lag en motiverende video av ditt team – send inn til redaksjonen@iform.no 

Sosiale medier:

Facebook
https://www.facebook.com/pages/Helsekostbutikkencom/630305093704274?ref=ts&fref=ts

Instagram
Nils Johannesson – @nfjohannesson
Sanjit Singh – @sanjitsingh
Philip Kvam – @fitness_philip91
José Lucero – @j.luceroo
André Hoel – @pisthoel
Mortada Amiri – @mortadaamiri

Av Geir Tverdal januar 27, 2015 19:58

Kommentarer