WEB-TV: Tommi Thorvildsen har åpnet ny butikk i drammen

Av Andreas Adolfsson juli 11, 2015 16:52

WEB-TV: Tommi Thorvildsen har åpnet ny butikk i drammen

Iform.no sin videoreporter Andreas Adolfsson var på åpningsfesten

I løpet av de siste 20 årene, har Tommi Thorvildsen blitt et velkjent navn i kroppsbygging og fitness industrien  både i Norge og i resten av verden.

tommi-butikk-i-drammen-2015-2

Han har konkurrert, trent og jobbet blant de største, og regnes i dag som en av tidenes beste norske kroppsbygger.

Tommi utmerket seg tidlig innenfor kroppsbygging. Han startet med vekttrening i en alder av 15 år, noe som raskt utviklet seg til en livslang lidenskap. Den første norgesmestertittelen tok han i 97. Få år senere, i begynnelsen av år 2000, konkurrerte han som profesjonell kroppsbygger i verdenstoppen. Han konkurrerer fremdeles på profesjonelt nivå i denne sporten i dag.

tommi-butikk-i-drammen-2015-3

Tommi har i flere år livnæret seg som kroppsbygger, utenfor våre landegrenser. Han har blant annet bodd to år i Belgia, hvor han jobbet for Performance Nutrition. Videre flyttet han til England hvor han jobbet på Temple Gym for Dorian Yates (6 ganger Mr. Olympia).  Senere reiste han til USA hvor han jobbet i over tre år som profesjonell kroppsbygger. Han var under denne tiden sponset av Weider, som er kjent for å kun sponse og samarbeide med de beste atleter i verden. Dette har resultert i at han har vært med i flere reportasjer, blant annet i treningsmagasiner som Flex, Muscle & Fitness, Muscular Development, Ironman og Body. Han har også spilt inn treningsfilmer, blant dem Viking Strong Reloaded.

Av Andreas Adolfsson juli 11, 2015 16:52

Kommentarer

AnnonserNyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gode tilbud og nyheter

* påkrevd


Annonser

Søk på iform.no

Besøk oss på facebook

Våre samarbeidspartnere

Annonser

ANNONSER

Hos den norske nettbutikken Brillz kan du kjøpe billige solbriller, kr 249 for 3 stk. pluss frakt. Med over 400 ulike modeller på lager er utvalget stort og variert!

Kjøp solbriller hos Brillz.no. Med lave priser og stort utvalg er det enkelt å finne en solbrille som passer enhver smak. Alle solbriller er CE-godkjent, nikkelfrie og med UV-beskyttelse.

På Gorilla Sports kan du kjøpe billig treningsutstyr for hjemmebruk. Alt innen dumbbells, kettlebells, vektskiver/manualer, treningsbenker m.m. Ved å bruke rabattkoden "iform" får du en gratis drikkeflaske med på kjøpet!